Home FOTO GALERİ BAŞKAN TORUN: RAMAZAN ÜZERİMİZE RAHMET OLUP YAĞIYOR

BAŞKAN TORUN: RAMAZAN ÜZERİMİZE RAHMET OLUP YAĞIYOR

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:09
3 min read
BAŞKAN TORUN: RAMAZAN ÜZERİMİZE RAHMET OLUP YAĞIYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yönetim kurulu ile iftarda buluştu.

Başkan Torun, iftar programlarını il yönetim kurulu ile sürdürdü. Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilen programların değerlendirildiği iftarda konuşan Başkan Torun, tüm teşkilatları ile gerçekleştirdikleri ve katıldıkları programlar ile On Bir Ay’ın Sultanı’nın bereketini Bursa Halkı ile paylaştıklarını anlattı.

Başkan Torun, aynı zamanda şehrin her noktasında gerçekleştirdikleri çat kapı iftarlar ile güzelliği, bereketi, imkanları kısıtlı ailelerle de paylaşarak, Ramazan’ı adına yakışır şekilde yaşamaya çalıştıklarını belirtti. Torun, “Bu ay rahmet ve bereket ayı. Bu bereketten faydalanabilmek adına bir paylaşma dini olan İslam’ın bu önemli kuralını yerine getirmek, her kesimden insanımızın yüzünü güldürmek için çabalıyoruz. Ramazan’ın ilk gününden başlayan programlarımız mübarek ayın sonuna kadar devam edecek ve İnşallah tüm Bursa Halkı’na dokunacağız” dedi.

ANKARA’DAKİ BURSA LOBİSİ GÜÇLENİYOR

Öte yandan bu akşam Büyükşehir Belediyesi’nce Ankara’da  gerçekleştirilecek olan iftar programına da değinen Başkan Torun, “Büyükşehir Belediyemizce Ankara Kalesi içinde kurulan Bursa Evi’nde artık geleneksel hale getirilen İftar programında Bursa’yı yönetenlerle bir araya geleceğiz. Başlatıldığı günden bu yana Ankara’daki Bursa lobisini güçlendirmek adına önemli bir adım olarak öne çıkan programla Bursamızı başkentle buluşturup, gücümüze güç katıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…