Home GÜNCEL PERYÖN KOMİTELERİYLE HER YÖNE AÇILIYOR

PERYÖN KOMİTELERİYLE HER YÖNE AÇILIYOR

- Guncellenme Tarihi: 13 Haziran 2017 13:16
4 min read
PERYÖN KOMİTELERİYLE HER YÖNE AÇILIYOR için yorumlar kapalı
0

PERYÖN BAŞKANI GÜL: ÜLKEMİZE BORCUMUZ VAR

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara ailesi, iftar organizasyonunda bir araya geldi. İftarda konuşan PERYÖN Güney Marmara Şube Başkanı Barış Gül, “Kendimizi ülkemize borçlu hissediyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BURSA- Karya Davet’te gerçekleştirilen iftara PERYÖN Güney Marmara Şubesi üyelerinin yanı sıra kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Barış Gül, 11 Mart 2017 tarihinde göreve seçildiklerini belirterek, “Çok kısa süre içinde büyük gayretler ve üyelerimizin ciddi desteği ile ‘15. İnsan Yönetimi Zirvesi’ni gerçekleştirdik. Bu zirveyle Bursa’da gündem belli bir süre değişti. 2 ay içerisinde üye sayımız yüzde 15 arttı. Balıkesir ve Eskişehir’de temsilcilikler açıyoruz. Derneğimizin potansiyelini 2-3 kat büyüterek devretmek istiyoruz. Şimdi yeni projelere yöneldik. Bursa ve Güney Marmara’nın en büyük sorunlarından biri teknik iş gücü. Bu problemi de endüstri meslek liseleri ile beraber çalışarak çözeceğiz” dedi.

TÜM ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Eylül ayı içerisinde hazırladıkları proje için Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile görüşeceklerini kaydeden Gül, şöyle devam etti: “Bahsettiğim projenin içinde olmasını ümit ettiğimiz firmalar var. İşgücünü çok daha etkili ve nitelikli hale getirmek istiyoruz. Çünkü Bursa sanayisinin buna ihtiyacı var. Farklı STK’lar ve iş adamları dernekleriyle de beraber projeler üreteceğiz. Hepimiz bu projelerin içinde olmalıyız. Çünkü kendimizi ülkemize borçlu hissediyoruz. O yüzden tüm üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var.”

İŞ DÜNYASINDA VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK İSTİYORUZ

Başkan Gül, PERYÖN Güney Marmara Şubesi içinde 10 yeni komite daha oluşturduklarını sözlerine ekledi. İş dünyasını daha verimli hale getirmek için gayret gösterdiklerini vurgulayan Gül, “Bu komitelerimizle her yöne açılıyoruz. Her komitenin başında yönetim kurulumuzdan bir arkadaşımız var. Üyelerimizden beklentimiz de yetkinliklerine uyan komitelere dâhil olması” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…