Home EĞİTİM KÜLTÜRLÜ ÇOCUKLAR İŞ GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

KÜLTÜRLÜ ÇOCUKLAR İŞ GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

- Guncellenme Tarihi: 13 Haziran 2017 13:36
3 min read
KÜLTÜRLÜ ÇOCUKLAR İŞ GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ için yorumlar kapalı
0
  • KÜLTÜR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİNİ KARİKATÜRLERLE ANLATTILAR

 

BURSA- Özel Bursa Kültür Okulları, ÜÇGE A.Ş işbirliğiyle iş güvenliği ve işçi sağlığı temalı karikatür etkinliği gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde ÜÇGE fabrikalarını gezen Özel Bursa Kültür Okulları Karikatür Kulübü 4 ve 5. sınıf öğrencileri, İş Güvenliği Uzmanı Uygar Avcı tarafından iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda eğitim aldı. Kültürlü çocuklar, bu eğitimde öğrendikleri bilgiler ve edindikleri izlenimler ışığında 32 çalışmanın yer aldığı bir karikatür sergisi hazırladı. Sergi ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras ve çalışanlarından büyük beğeni topladı.

 

Sergi hakkında konuşan eğitmen ve karikatürcü Ahmet Aykanat, öğrenci gelişiminde akademik bilginin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimin de önemine dikkat çekti. Öğrencilerin okuldaki eğitimlerinin yanında gezerek ve birebir tecrübe ederek öğrenmeleri için ÜÇGE Grup ile ortak çalışma yürüttüklerini kaydeden Aykanat, “Öğrencilerimizin burada öğrendiklerini gelecekteki iş yaşamlarının yanı sıra hayatta karşılaşacakları kazalardan kaçınmak ve daha güvenli bir hayat sürmek için kullanacaklarına inanıyorum” dedi.

 

ÜÇGE Halkla İlişkiler Yöneticisi Sevgi Yalçın da, şirket olarak karikatür sanatına olan ilgilerini anlattı. Özel Bursa Kültür Okullarıyla birlikte böyle bir projenin içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yalçın, “İş güvenliği ve işçi sağlığı çerçevesinde planlanan bu projede deneyimlerimizi ve uygulamalarımızı Kültürlü çocuklarla paylaştık ve minik karikatüristler bizlere bu güzel sergiyi armağan ettiler. Biz de ÜÇGE ailesi olarak Kültür Okulları yönetimine, öğretmenlerine ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…