Home FOTO GALERİ JUNIOSHOW FUARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI…

JUNIOSHOW FUARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 11 Haziran 2017 12:56
3 min read
JUNIOSHOW FUARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

Junioshow Fuarı’na sayılı günler kaldı. Bebe-çocuk konfeksiyonu sektörüne büyük canlılık katan fuar için stant çekilişleri yapıldı.

BURSA – Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve TÜYAP işbirliğiyle hayata geçirilen Junioshow Fuarı 5-8 Temmuz tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fuar, 2018 yılı bebe ve çocuk modasına yön verecek. 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu yılki ikinci fuarın katılımcılarının statları, çekilen kura ile belirlendi.
Stantların belirlenmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan ve fuarın bu yıldan itibaren yılda iki kez düzenleneceğini açıklayan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, şunları söyledi:
“10 yıl öncede bu fuarları yapmıştık ve 5-6 yıl boyunca da devam etmişti. O zaman kurumlarımızdan ve yöneticilerinden destek alamadığımız için fuarımızı bitirmek durumunda kalmıştık. Son yıllarda sektörün desteklenmesi adına çok güzel bir fırsat yakaladık. BTSO sektörümüze her alanda çok ciddi katkılar sağlıyor. Yılda sektör adına iki defa fuar düzenlemiş olmak, sektörün gelişimine, sektörün tanıtılmasına ve Vişne Ticaret Bölgesi’nin tanıtılmasına çok ciddi katkı sağlayacaktır. Bizlere her alanda destek olan BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a ve Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’a, katkılarından dolayı fuar komisyonumuza, alım heyeti komisyonuna ve katılımlarıyla fuarların oluşmasına katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …