Home EĞİTİM Osmangazili Minikler Kep Attı

Osmangazili Minikler Kep Attı

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:13
3 min read
Osmangazili Minikler Kep Attı için yorumlar kapalı
0
  • Minikler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı
  • Miniklerin Yılsonu Gösterisi Büyüledi

Osmangazi Belediyesi bünyesindeki Meslek Edindirme Kursları (OSMEK)’in ana sınıfı öğrencileri, yılsonu mezuniyet töreninde karne heyecanı yaşadı. Bir yılı başarıyla tamamlayan minikler, tören sonunda kep attı.

Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle başladı.  Öğrenciler, hazırladıkları şiir, şarkı ve dans gösterileri ile velileri doyasıya eğlendirdi. Mezuniyet etkinliğiyle birlikte çocukların eğlenmelerini amaçladıklarını ifade eden öğretmen Yasemin Hasanoğlu, sabah ve öğlen grubu olarak iki grupta eğitimlerini tamamlayan toplam 24 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.  Hasanoğlu, gösterim sonunda çocukların yıl içinde yaptıkları el emeği eserlerinde sergileneceğini belirterek, “4 ila 6 yaş arası çocuklarımızla 1 yılımızı tamamlamış olduk. OSMEK olarak ana sınıfımıza gelen minik çocuklarımızı, ilkokula hazırlıyoruz. Bu anlamda, temel eğitime ilişkin ön hazırlık olmuş oluyor. Harfleri çalışıyoruz. El yazısı çalışmalarına alıştırıyoruz. Sayı kavramını veriyoruz. Toplama çıkartma işlemlerini öğretiyoruz. Yani her anlamda yıl boyunca çocuklarımıza; el işi faaliyetleri, oyunlar, okula hazırlık anlamında temel eğitimler veriyoruz” dedi.

Tören sonunda öğretmen ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafları çeken minikler, sundukları gösterilerin ardından mezuniyet balosu için gelen film karakterleri ile müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Program sonunda minikler, cübbelerini giyerek kep fırlatarak mezuniyet heyecanı yaşadılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …