Home EĞİTİM MESLEKİ VE TEKNİK LİSEDE MEZUNİYET COŞKUSU

MESLEKİ VE TEKNİK LİSEDE MEZUNİYET COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:48
6 min read
MESLEKİ VE TEKNİK LİSEDE MEZUNİYET COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet töreni heyecanı yaşandı.

Coşku dolu anlara sahne olan mezuniyet törenine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkan Yrd.Salih Güven, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar,Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Şube Müdürleri Filiz Baran ve Tevfik Kaşıkçı, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Hakime Cömert günün anlam ve önemini belirten duygularını ifade ederek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Sargın “Ömrünüz Ramazan Ayı Gibi Bereketli Olsun”

Törende öğrencilerin heyecanına ortak olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “Sevgili gençler, değerli veliler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, Ramazan ayınız mübarek olsun diyorum. Sevgili gençler bugün hayatınızın bir sayfasını kapattınız, yeni ufuklara doğru yol alıyorsunuz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun inşallah. Bugüne kadar ana kucağında, baba ocağında idiniz. Gideceğiniz yerlerde, yapacağınız işlerde önünüze engeller çıkacak, ama hiçbir zaman yılmayın, onları aşmaktan da korkmayın. İnanıyorsanız mutlaka başaracaksınız, bundan hiç şüpheniz olmasın. Ne olursa olsun ülkenizi ve milletinizi sevmekten asla vazgeçmeyin. Vatan için de asla taviz vermeyin diyorum, böylesine güzel evlatlar yetiştiren tüm velilerimizi kutluyorum. Ömrünüz ramazan ayı gibi bereketli olsun. Tüm öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Pehlivan “Ülkenin gelişmesinde önemli birer yapı taşı olacaksınız”

Törende konuşan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan “Sevgili öğrenciler öncelikle mezuniyetiniz, hayırlı ve uğurlu olsun. Öğrencilerimiz burada değişik branşlarda eğitimler aldılar. Belki bunları notlarına yansıttılar veya yansıtamadılar. Şimdi önünüzde üniversite yolculuğu var. Ardından mesleklerinizi icra edeceksiniz. Ülkenin gelişmesinde önemli birer yapı taşı olacaksınız. Buradan sizlere naçizane bir tavsiye verecek olursak. Onlara tavsiyemiz zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri. Zaman çok kıymetli ve tekrarı olmayan sadece bir yaşamımız var bu dünyada. Öte yandan sunulan imkânları da bundan sonra da en iyi şekilde değerlendirin. Fırsatçı olmayın ama sizlere sunulan fırsatları da kaçırmayın, değerlendirin. Kendinizi sevin, ailenizi sevin ve yaptığınız işi de severek o işte en iyisi olmaya çalışın. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza şükranlarımı sunuyorum, sizlerle gurur duyuyor, sizlerde emeği olan öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ediyor, her birinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden okul birincisi Selvinaz Tuğçe Yıldırım’a plaketini İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, okul ikincisi Hilal Varvar’a plaketini Belediye Başkanı Osman Sargın ve okul üçüncüsü Ayşe Akbulut’a plaketini Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci takdim etti.

Okulda dereceye giren öğrenciler barış güvercinlerini, mezun olan tüm öğrenciler de balonları gökyüzüne salarken, tören öğrencilerin hep birlikte kepleri havaya fırlatmasıyla sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…