Home FOTO GALERİ KÖŞEBAŞI LEZZETLERİ RAMAZANDA DA BURSALILARLA

KÖŞEBAŞI LEZZETLERİ RAMAZANDA DA BURSALILARLA

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2017 14:02
2 min read
KÖŞEBAŞI LEZZETLERİ RAMAZANDA DA BURSALILARLA için yorumlar kapalı
0

Kentin yeni yaşam alanı Podyumpark’ta  güler yüzlü ve profesyonel ekip ile verilen iftar yemeklerinde Köşebaşı, iftar yemeklerinin de vazgeçilmezi.

Güney mutfağının eşsiz lezzetleri ile iftar sofralarını da renklendirdiklerini ifade eden Köşebaşı Bursa İşletmecisi  Özcan Dilekyiğit, “İftar sofralarınız vazgeçilmezi zengin iftariyeliklerin yanı sıra güney mutfağına ait çorba, ara sıcaklar, yöreye ait gavurdağı ve Toros salata, Köşebaşı kebap, tavuk şiş ve şaşlık ana yemeklerinin ardından sütlü tel kadayıf, güllaç ve peynir tatlısından oluşan tatlı tabağı ile orucun arkasından çay ve kahve keyfini yaşayacaksınız” dedi.

DÜNYANIN EN İYİ 50 RESTORANI

Dünyanın en iyi 50 restoranı arasına seçilen Köşebaşı ile yıl içinde olduğu gibi ramazanda da eşsiz lezzetleri Bursa ile buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Dilekyiğit, en iyi hammaddeyi özenle işleyerek dünya standartlarında hizmet kalitesinde misafirlerine sunduklarının altını çizdi. Özcan Dilekyiğit, toplam 3 kıtada 7 ülkede toplam 30 şubeye sahip olan Köşebaşı’nda özgün lezzetleri tatmak için Ramazan Ayı’nda da beklediklerini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…