Home FOTO GALERİ KARACABEY’İN MARKALARI BÜYÜMEYE VE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR…

KARACABEY’İN MARKALARI BÜYÜMEYE VE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2017 12:32
4 min read
KARACABEY’İN MARKALARI BÜYÜMEYE VE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR… için yorumlar kapalı
0

İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Karacabey’in 3 firma ile yer almasını değerlendiren Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Karacabey bölgenin önemli bir ekonomik gücü olmaya devam ediyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin İlk 500 Sanayi Kuruluşu içerisinde firmalarımız yer almaya devam etmiştir. Listede, Sütaş A.Ş. 51 sırada yer alırken, Matlı Yem A.Ş. 25 sıra birden yükselerek 144. sırada ve Tarfaş A.Ş. ise 423.sırada yer almış, başarılarını kanıtlamış ilçemizin gururu olmuşlardır” dedi.

FİRMALARIMIZ HER GEÇEN GÜN BAŞARILARINI ARTIRIYOR

Karacabey’in, gıda tarım ve hayvancılıkla birlikte sanayi potansiyeli ile bütün üretim faaliyetlerinin bir arada yapılabildiği önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Güncü, “Karacabey’in verimli arazilerinde dört mevsim tarım yapılabilmektedir. Bu bölgemiz ve Bursa için önemli bir nimettir. Bizler bir taraftan tarım arazilerimize sahip çıkarken diğer taraftan da kontrollü bir şekilde sanayimizi geliştiriyoruz. Firmalarımız da her geçen gün başarılarına yenilerini eklemektedir. Bununla da kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KARACABEY EKONOMİSİNE GÜÇ KATIYORLAR

2016 yılının birçok zorlukla mücadele edilerek tamamlandığını belirten Güncü, şöyle devam etti: “Artık önümüze bakmalı, başta sanayi olmak üzere tüm üretim kalemlerinde teknolojinin getirdiği yeniliklere adapte olmalı, daha çok üretmeli ve daha çok ihraç etmeliyiz. Geleceğin Türkiye’si için hep birlikte çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odamızın üyesi olan bu üç firmanın net 2 milyar 915 milyon TL’lik üretimden satışları toplamı çok önemli bir ekonomik gücü temsil etmektedir. Bu markalarımız yanı sıra yaptıkları ihracatla ilçemizin ve ülkemizin adına 100’ün üzerinde ülkede duyuran üyelerimiz vardır. Bu güzide firmalarımızın başarıları Karacabey ekonomisine güç katmaktadır.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …