Home FOTO GALERİ Belediye Meclis Üyeleri İftarda Buluştu

Belediye Meclis Üyeleri İftarda Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2017 13:05
2 min read
Belediye Meclis Üyeleri İftarda Buluştu için yorumlar kapalı
0

Dündar’dan Meclis Üyelerine İftar

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye meclis üyelerine iftar yemeği verdi.

 

Sümbüllü Bahçe Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti, MHP ve Chp’li meclis üyeleri aileleriyle birlikte katıldı. Masaları tek tek dolaşarak konuklarına hoş geldiniz diyen Başkan Dündar, Ramazan ayının manevi atmosferinde meclis üyeleri ile birlikte aynı sofra etrafında bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Ramazan ayının manevi ruhunun Osmangazi’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını ifade eden Başkan Dündar, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde, mecliste yer alan tüm partilerimizin meclis üyelerinin katılımıyla bu yıl yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler büyük ve güçlü bir aleyiz. Gerek yönetim kadrosu olarak bizler, gerek meclis üyelerimiz  gerekse de belediye personellerimiz daha modern ve güzel bir Osmangazi meydana getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugün düzenlediğimiz iftar programımıza katılan değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Aileleri ile birlikte sağlık sıhhat içerisinde nice Ramazanlara ulaşmalarını diliyorum.” diye konuştu.

 

Belediye meclis üyeleri de, iftar yemeği sonrası böyle bir organizasyonun kendilerini onurlandırdığını belirterek Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…