Home FOTO GALERİ Ramazan birlikteliği mahalle iftarlarında yaşanıyor

Ramazan birlikteliği mahalle iftarlarında yaşanıyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:36
3 min read
Ramazan birlikteliği mahalle iftarlarında yaşanıyor için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi, mahallelerde düzenlediği iftarlarda herkesi bir araya getiriyor. Minareliçavuş Mahallesi’nde düzenlenen iftarda da Başkan Mustafa Bozbey vatandaşlarla birlikteydi.

 

 

Nilüfer Belediyesi’nin, Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarlarında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu yaşanıyor.

Maksempınar, Çatalağıl, Gökçe, Gölyazı, Göçmen Konutlar, İrfaniye, Badırga ve Güngören mahallelerinin ardından Minareliçavuş Mahallesi sakinleri de Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle iftarında bir araya geldi. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği iftara,  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile birlikte katıldı.

Ramazan ayı boyunca sürdürülecek olan mahalle iftarları, Konaklı, Özlüce, Çaylı, Büyükbalıklı, Karacaoba, Fadıllı, Odunluk, Ürünlü, Yolçatı, Tahtalı, Doğanköy mahalleleriyle devam edecek. Toplam 20 bin vatandaşın katılması planlanan iftar organizasyonu, Hasanağa’da düzenlenecek iftarla sona erecek.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA HER AKŞAM FARKLI ETKİNLİK

Her akşam iftardan yarım saat sonra etkinliklerin başladığı Ramazan Sokağı da vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Geleneksel Türk sahne sanatlarının yanı sıra sinema gösterimi, konser ve hemşeri derneklerinin yöresel etkinliklerine ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar bir yandan hemşeri dernekleri ile Nilüfer’deki kadın derneklerinin açtığı standlardan alışveriş yaparken bir yandan da düzenlenen etkinlikleri izleyerek güzel vakit geçiriyor. Ramazan Sokağı’nda kurulan sahnede son olarak Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olan “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmi izlenime sunuldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…