Home FOTO GALERİ Osmangazi Ailesi İftarda Buluştu

Osmangazi Ailesi İftarda Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:53
7 min read
Osmangazi Ailesi İftarda Buluştu için yorumlar kapalı
0
  • Dündar, “Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz”

 

Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği personel iftarının ikincisi de büyük bir katılımla gerçekleşti. Sukaypark’ta düzenlenen iftarda, belediye personelleri ve aileleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarımızın altında siz değerli çalışma arkadaşlarımızın emeği, katkısı ve alın teri var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı ve gelecek bayramınızı ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

 

Belediye çalışanları ve ailelerini bir araya getiren iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Sukaypark tesislerinde gerçekleştirilen geleneksel personel iftarında, Osmangazi Belediyesi’nin gerek nüfus, gerek çalışan, gerekse de hayata geçirdiği projeler yönünden Türkiye’nin en büyük ilçe belediyelerinin başında geldiğine vurgu yapan Başkan Mustafa Dündar, “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Öyle büyük bir aileyiz ki, iftar programımızı ikiye bölmek zorunda kalıyoruz. Geçtiğimiz hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz personel iftarımızı, hava şartları nedeniyle bu haftaya erteledik. Bu akşam da yoğun bir katılım olduğunu görüyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu gösteren muhteşem bir tablo. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“YENİ VE MODERN BİR ŞEHİR İNŞA EDİYORUZ”

 

Osmangazi Belediyesi olarak ilçede vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Toplam 25

müdürlüğümüz ve her müdürlüğümüzde çalışan arkadaşlarımızın da ayrı ayrı görevleri var. Bizler, tarihimize, kültürümüze, gençlerimize, çevremize, kısacası bu şehre sahip çıkıyoruz. 2009 yılında göreve geldiğimizden bu güne, imar planlarında yaptığımız düzenleme ve çalışmalarla modern ve planlı bir şehrin inşasını başlattık. Kentsel Dönüşüm projelerimizle, imar yollarımızla, yeni ve planlı yerleşim bölgelerimizle, inşa ettiğimiz park, meydan, pazar yeri ve spor tesisleri ile yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz” dedi.

 

“OSMANGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAK HİZMETLER ÜRETİYORUZ”

 

Hayata geçirdikleri projelerin yalnızca Osmangazi’ye değil, Bursa’ya değer kattığına vurgu yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Çalışmalarımızın büyüklüğünü ve önemini anlatmak için bir iki örnek vermek istiyorum. Örneğin, 1991-2009 yılları arası 18 yıllık sürede verilen yapı ruhsatı 11 bin 724 iken, bizim bu dönem vermiş olduğumuz yapı ruhsatı 9 bin 650. Mahallelerimize park, meydan ve spor tesisi yapabilmek için kamulaştırmaya 300 milyondan fazla kaynak aktardık. Sadece Kent Meydanı projemiz için bu güne keder harcadığımız kamulaştırma bedeli 120 milyon lira. Bu rakam 2008 yılı Osmangazi Belediyesi’nin bir yıllık bütçesi. Bundan sonraki süreçte de şehre dokunan, şehri tarihi dokusuyla yeniden inşa etmeye devam edeceğiz. Osmangazi’yi geleceğe taşıyacak hizmetler üretiyoruz.  Tüm bu çalışmalarımızda siz değerli çalışma arkadaşlarımızın ve ailelerinin de emeği, katkısı var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar yemeğinin ardından çocuklar, ünlü illüzyonist Abduri’nin gösterileri ile gönüllerince eğlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …