Home FOTO GALERİ İZNİK BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

İZNİK BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:12
3 min read
İZNİK BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın personelleri ile iftarda buluştu. Başkan Sargın’ın İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde verdiği iftar yemeğine Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlar aileleriyle birlikte katıldı.

Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, Ramazan ayını en güzel şekilde geçirip, feyzinden ve bereketinden faydalanarak, bayrama erişmeyi diledi.

Başkan Sargın: “Ramazanlar Birlik, Beraberlik ve Paylaşmaktır”

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, “Ramazan ayı’nda zengin fakir gözetilmeksizin aynı sofralarda oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Mümkün olduğunca ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara el birliği ile destek olunması gerektiğini belirten Sargın “Veren el alan elden üstündür” dedi. Sargın” Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. Belediye olarak hem vatandaşlarımızı düşünerek İznik Sınırları içerisinde talep eden vatandaşlarımıza sıcak yemeklerini iftar vakitlerinde evlerine kadar götürüyoruz. Tüm mahallelerimizde sokak iftarları vererek vatandaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde iftarlar düzenliyoruz. Bizler yerel yöneticiler olarak her alanda paylaşmayı öne çıkarıyoruz. Ramazanın ruhuna uygun olarak tüm insanımızla iç içe oluyoruz. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz ve mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar ederek, zengin fakir gözetmeksizin aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi dileyerek tüm personelimizin ve tüm vatandaşlarımızın şimdiden Mübarek Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Personelleri ve ailelerine verilen iftar yemeği Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yaptırdığı dua ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…