Home FOTO GALERİ BUMİAD TEŞEKKÜR TURUNDA

BUMİAD TEŞEKKÜR TURUNDA

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:00
4 min read
BUMİAD TEŞEKKÜR TURUNDA için yorumlar kapalı
0

BUMİAD BAŞKANI M. ORHAN EFE: BURSA VE KOSOVA’YI DAHA DA YAKINLAŞTIRACAĞIZ

BURSA- Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD), geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirdiği ve büyük ses getiren “Ortak Kültürler Ortak Fikirler” projesine verdikleri desteklerden dolayı Uludağ Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve Mimarlık Fakülteleri öğretim görevlilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

BUMİAD, geçtiğimiz aylarda T.C Başbakanlık Dış Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın destekleriyle Uludağ Üniversitesi ve Priştine Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirdiği ‘Ortak Kültürler Ortak Fikirler’ projesi için teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi  İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Kopmaz ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün ile Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk ve Prof. Dr. Murat Taş’a teşekkür belgesi takdim etti.

BURSA VE KOSOVA’YI BİRAZ DAHA YAKINLAŞTIRACAĞIZ

“Ortak Kültürler Ortak Fikirler” projesi kapsamında Türk ve Kosovalı öğrencilerin heyecan verici bir eko ilkokul projeleri ortaya çıkardığını ifade eden Efe, “Şimdi projemizin son ayağına hazırlanıyoruz. Önümüzdeki aylarda Türk ve Kosovalı iş adamlarını aynı masa etrafında toplayacağımız bir zirve gerçekleştireceğiz. Birçok devlet adamı da zirvemize konuk olacak. Her iki ülkenin birlikte neler yapabileceğini gözden geçireceğiz. Özellikle Bursa ve Kosova’yı biraz daha yakınlaştıracağız” dedi.

BUMİAD GENÇLİK PLATFORMU’NDA YENİ FİKİRLER YEŞERECEK

Öğrencilerle de iletişimlerinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Efe, şöyle devam etti: “BUMİAD bünyesinde oluşturduğumuz BUMİAD Gençlik Platformu’na kazandırdık. Gençlerimiz bundan sonra BUMİAD çatısı altında ülkelerinin ve kendilerinin geleceği için çalışmalar yapacak. Buradan çok değerli projeler yeşerecek. İlginiz ve desteğiniz için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…