Home FOTO GALERİ Osmangazi’de Kimse Yalnız Değil

Osmangazi’de Kimse Yalnız Değil

- Guncellenme Tarihi: 6 Haziran 2017 13:27
4 min read
Osmangazi’de Kimse Yalnız Değil için yorumlar kapalı
0
  • ‘Belediyem Benimle’ İle Ramazan Coşkusu Sürüyor
  • Osmangazi, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
  • ‘Çalmadık Kapı Bırakmıyorlar’

Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalarını aralıksız sürdürerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Ramazanın ilk 10 gününde 5 binin üzerinde aileye erzak yardımı yapan Osmangazi Belediyesi, ayrıca Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile her akşam vatandaşların sofralarına konuk oluyor.

Osmangazi Belediyesi ‘Belediyem Benimle’ ekipleri, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarına ilişkin yürüttüğü çalışmaları Ramazan ayında da aralıksız sürdürürken, mahalleleri tek tek gezerek çalınmadık kapı bırakmıyor. Mutlu bir Ramazan için çalışan ekipler, Ramazan ayının ilk 10 gününde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyimden gıdaya, ev eşyasından medikal malzemeye kadar pek çok konuda yardım ulaştırdı.

Vatandaş Sofrasında İftar Açılıyor

Osmangazi Belediyesi, sosyal yardımlaşma duygusunun yoğun yaşandığı ve paylaşmanın arttığı Ramazanın ilk 10 gününde pek çok hanede iftar programı gerçekleştirdi. Özellikle ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan ve iftar sofraları kuran ‘Belediyem Benimle’ ekibi, Ramazan sonuna kadar Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte her akşam farklı bir haneye ulaşarak iftar programları gerçekleştiriyor.

5 Bin 100 Kişiye Erzak Yardımı YapıldıBirçok yerel yönetim tarafından da örnek alınan ‘Belediyem Benimle’ ekibi, çeşitli ihtiyaçların yanında özellikle erzak yardımlarıyla da vatandaşın sağlıklı ve mutlu bir Ramazan geçirmesi için çalışıyor. Ramazan ayının ilk 10 gününde 5 bin 100 kişiye erzak yardımı ulaştırdıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazanı en iyi ve en güzel şekilde geçirmesi için çalışıyoruz. Bu süreçte özellikle hassasiyet gösteriyoruz. Bunun için de aş evlerine gitmeyen veya gidemeyen vatandaşların evlerine bizler ulaşarak evlerinde iftar yapıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…