Home FOTO GALERİ Görükle’de seyyar satıcı operasyonu

Görükle’de seyyar satıcı operasyonu

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2017 12:55
2 min read
Görükle’de seyyar satıcı operasyonu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile Görükle’de sağlıksız gıda satan seyyar satıcılara ve kaldırım işgalinde bulunanlara yönelik operasyon düzenledi.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin eğlence bölgesi haline gelen Görükle’de , sağlıksız gıda ve kanserojen ürün satışı yapan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.  Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile yürütülen operasyon,  20 personel ile gerçekleştirildi.  Görükle’nin en yoğun bölgesi olan Atatürk Caddesi üzerinde yürütülen operasyonda 30 dakika içinde 8 seyyar satıcı hakkında 5326 Sayılı Kabahatler  Kanunu’na göre yasal işlem uygulandı. Aynı zamanda yaşanan kaldırım işgalinin önüne geçebilmek için de düzenlenen operasyonda bazı dükkanların yaya kaldırımı üzerine çıkardığı tabela, tanıtım materyalleri gibi ürünlere de el konuldu.
KALDIRIMA PARK EDEN ARAÇLARA CEZA KESİLDİ
Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan uyarılara aldırış etmeden yaya kaldırımı ve bisiklet yollarına araçlarını park ederek işgal eden sürücülere de cezai işlem uyguladı.  Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimleri ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…