Home FOTO GALERİ TOPHANE ROTARY’DEN RAMAZANDA 20 BİN KİŞİYE İFTAR

TOPHANE ROTARY’DEN RAMAZANDA 20 BİN KİŞİYE İFTAR

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 13:01
2 min read
TOPHANE ROTARY’DEN RAMAZANDA 20 BİN KİŞİYE İFTAR için yorumlar kapalı
0

Sosyal sorumluluk projelerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Tophane Rotary Kulübü, geleneksel hale getirdiği iftarlarını bu yıl 8’inci kez Görükle’de gerçekleştirirken, Ramazan ayı boyunca toplam 20 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyor.

 

Topluma hizmet amacı ile çeşitli meslek guruplarından isimlerin bir araya gelerek kurduğu Tophane Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.  Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen iftar sofrasında bu yıl Ramazan ayı boyunca 20 bin kişiye iftar verilmesi hedefleniyor. Tophane Rotary tarafından Ramazan ayı boyunca Görükle’de kurulan iftar çadırında her akşam 650 kişiye iftar yemeği veriliyor.

 

Avukatından sanayicisine, iş adamından mühendisine kadar çeşitli meslek guruplarından oluşan kulüp üyeleri, üniversite öğrencileri ve hasta yakınları başta olmak üzere bölge halkına, bizzat kendilerinin servis ettikleri iftar sofrasında kaynaşmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. İftarlara, yoğun ilgi gösteriliyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…