Home FOTO GALERİ MEDICABIL KALİTESİ YILDIRIM’DA

MEDICABIL KALİTESİ YILDIRIM’DA

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 12:46
6 min read
MEDICABIL KALİTESİ YILDIRIM’DA için yorumlar kapalı
0

ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

  • PROF. DR. BİLGEN: AYNI KALİTE VE EŞİTLİK ANLAYIŞIMIZLA YILDIRIM’DAYIZ

 

BURSA- Kuruluşundan bu yana geride kalan 7 yılda Bursa’nın önemli özel sağlık kurumlarından birisi olan Medicabil, yatırımlarına da aralıksız devam ediyor.

 

Medicabil, Özel Medicabil Hastanesi ve Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi ile vermekte olduğu sağlık hizmetine, yeni yatırımı olan ve hasta kabulüne başladığı Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezini de ekledi. Toplam 5 bin metrekare kapalı alanda, 14 yatak kapasitesi, 2 ameliyathane, 17 poliklinik ve 100 personel ile acil başta olmak üzere 9 branşta hizmet verecek olan Özel Medicabil Cerrahi Tıp Merkezi, kısa süre içinde bu sayıyı 17’ye yükseltecek.

 

Yapımı tamamlanan Cerrahi Tıp Merkezinin basın lansmanında konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Bugün bizim için önemli bir gün. Sağlıkta Medicabil kalitesi, özel hastane ve evde bakım merkezinin ardından Yıldırım’da Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmet verecek. Sağlık hizmeti almak isteyenlere ulaşımda kolaylık olması açısından ve ihtiyacı karşılamak için Yıldırım’a geldik.  Medicabil burada aynı kalite ve eşitlik anlayışıyla, bilgi birikimini ve tecrübelerini sağlık ihtiyacı duyanlara verecek” dedi. Prof. Dr. Bilgen, haftanın bir günü, Yıldırım’da bizzat çalışacağını da söyledi.

 

  1. AKAN: AYNI KALİTEYLE YILDIRIM’DALAR

Basın lansmanına katılan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da Bursa’da gerçekleştirilen tüm sağlık yatırımlarından mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bursa’nın stratejik bir bölgede yer aldığını ve yoğun göç aldığını vurgulayan Dr. Akan, şöyle devam etti: “Bursa’yı sağlıkta marka haline getirme hedefindeyiz. Medicabil de bu hedef doğrultusunda hizmet ediyor. Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ve Medicabil ailesine bu yatırım için teşekkür ediyorum. Ortopedi ve Travmatoloji alanında bir marka hastaneyi ilimize kazandırmışlardı. Şimdi aynı kaliteyle Yıldırım’dalar.”

Akan sözlerini şöyle noktaladı: “Sağlık yatırımlarını kamu ve özel sektör iş birliğiyle sürdürmeliyiz. Ama bunu yaparken de markalaşmayı es geçmemeliyiz. Çünkü Bursa büyüyor ve gelişiyor. Bu yüzden yatırımlarımızı yaparken bu gerçeği göz ardı etmemeliyiz. Güney Marmara’da sağlık konusunda çekim merkezi olmalıyız. Medicabil bu doğrultuda hizmetlerini sürdürüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

  1. AKAN VE BASIN MENSUPLARI HASTANEYİ İNCELEDİ

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Abidin Sağlam ise Medicabil olarak sağlıkta hızla geliştiklerini vurguladı. Aynı misyonla artık Yıldırım’da hizmet sunacaklarını kaydeden Dr. Sağlam, “Burada olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Lansmanın ardından Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve basın mensupları Özel Medicabil Cerrahi Tıp Merkezi’ni inceledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…