Home FOTO GALERİ Osmangazi Aşevlerinde Ramazan Coşkusu

Osmangazi Aşevlerinde Ramazan Coşkusu

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2017 12:29
3 min read
Osmangazi Aşevlerinde Ramazan Coşkusu için yorumlar kapalı
0
  • Başkan Dündar, İftar Yemeği Dağıttı

Sosyal belediyeciliği her alanda yaşatan Osmangazi Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca da özellikle ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Ayı boyunca her gün yüzlerce kişiye iftar yemeği verilen Elmasbahçeler Kültür Merkezi’nde kazanların başına geçerken, Soğanlı Kültür Merkezi’nde de vatandaşlara yemek dağıttı.

Ramazan Ayı’nın bereketini ve huzurunu vatandaşlarla birlikte yaşayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Elmasbahçeler Kültür Merkezi ve Soğanlı Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek iftar coşkusuna ortak oldu. Osmangazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Ramazan Ayı boyunca düzenlenen iftar yemekleri öncesi kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Dündar, Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine huzur ve bereket getirmesini diledi.

“Osmangazi’nin 4 Farklı Noktasında Yemek Dağıtılıyor”

Osmangazi Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarının altını çizen Başkan Dündar, Ramazan Ayı boyunca Soğanlı Kültür Merkezi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi, Eskici Mehmed Dede Aşevi ve Sakarya Mahallesi’ndeki Kimsesizler Evi’nde her gün yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek dağıttıklarını ifade etti. Başkan Dündar, iftar yemeğinin dışında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediye olarak çeşitli erzak yardımlarında da bulunduklarını belirterek, “İftar sofraları, 7’den 70’e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği yerler. Bu güzel duyguları vatandaşlarımızla bir arada yaşamak adına 4 farklı noktada Ramazan Ayı boyunca binlerce kişiye yemek dağıtımı yapıyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz iftar yemeklerine tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …