Home FOTO GALERİ Osmangazi Ailesi Personel İftarında Buluştu

Osmangazi Ailesi Personel İftarında Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2017 12:39
5 min read
Osmangazi Ailesi Personel İftarında Buluştu için yorumlar kapalı
0
  • Başkan Dündar, Orucunu Personeliyle Açtı

 

Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel aile iftarı Sukaypark Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Belediye personelinin aileleriyle birlikte yer aldığı iftara ailesiyle birlikte katılan Başkan Mustafa Dündar, “Ramazan Ayı, rahmet, bereket, mağfiret ve kurtuluş ayıdır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrasında bu duygularla buluştuk. Herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

 

İftar öncesi masaları dolaşarak belediye personeli ile sohbet eden Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’nin, 850 bin nüfusu ile Türkiye’nin en büyük 4’üncü ilçesi olduğunu belirtti. Başkan Dündar, “Dolayısıyla bizler, Türkiye’nin en büyük ailelerinden birisiyiz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı bu ayda, bizler de Osmangazi ailesi olarak iftar sofrasında bir araya gelerek oruçlarımızı birlikte açıyoruz. Bu akşam buraya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Hepimizin görevi, Osmangazi’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini en çabuk şekilde götürmek. Hepimiz Osmangazi ve Bursa için hizmet üretiyoruz. Hayatın her sahasında her anında vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşlarımız için doğumdan ölüme ve merkezden en uç noktaya kadar hizmet üretiyoruz. Hem de öyle hizmetler üretiyoruz ki, sizlerin bu başarılı çalışmaları birçok belediyeye de örnek oluyor” dedi.

 

Yaklaşık 2 bin civarında personeli olan Osmangazi’nin büyük ve güçlü bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Dündar, “Başta ben olmak üzere, vatandaşımızın sorununu kendi sorunumuzmuş gibi çözmek en temel görevimiz. Onların talep ve istekleri bizler için birer emir. Çok şükür belediye olarak son derece kurumsal bir yapıya sahibiz ve sizlerin sayesinde vatandaşlarımıza hizmet noktasında pek fazla sorun yaşamıyoruz. Yapılan işlere bakıldığı zaman, her biri birbirinden bağımsız çok büyük projelere imza attık, atmaya devam ediyoruz. Yol, su, kanalizasyon ve asfalt gibi klasik belediyecilik hizmetleri, sizlerin sayesinde rutine döndü. Bugün Bursa’nın değil, Türkiye’nin, dünyanın en büyük projelerini başarıyla hayata geçiren güçlü bir Osmangazi var. Bu başarıdaki en büyük pay da siz çalışanlarımızın, mesai arkadaşlarımızın. Ben, el ele, gönül gönüle verip Osmangazi’yi geleceğe taşımak için kader birliği yaptığımız tüm personelime teşekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice Ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı nasip etsin” diye konuştu. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…