Home FOTO GALERİ MAHMUDİYE ALIM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

MAHMUDİYE ALIM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 12:24
3 min read
MAHMUDİYE ALIM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR için yorumlar kapalı
0

Mahmudiye Mahallesinin yıllardır özlemle beklediği alım merkezi İznik Belediyesi tarafından tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Mahmudiye Mahalle Muhtarı Ahmet Özmen, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan ile birlikte Mahmudiye Mahallesinde yapımı tamamlanan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi.

İznik Belediyesi tarafından Mahmudiye Mahallesi’ne 350 metrekare kapalı alan üzerine 5 bölümden oluşan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi inşa edildi. Açılışa hazır hale getirilen merkezde çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışmaları başladı. Çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından üreticiler ve çiftçiler mahsullerini burada tüccarlar ile buluşturacak.

Merkez ve taşra mahallelere yaptıkları hizmetlerle Kırsal Kalkınmaya önem verdiklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Mahmudiye mahallemizin Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezini tamamlayarak açılışa hazır hale getirdik. Alanda ki çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışmalarının ardından merkez hizmete sunulacak. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ilk mahsullerini burada değerlendirecek. Üreticilerimizi, çiftçilerimizi ve tüccarlarımızı Mahmudiye Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde buluşturacağız. Mahmudiye mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Yüce Rabbim çiftçilerimizin ürünlerine bol ve bereketli kazançlar versin” dedi.

Prefabrik Çelik Konstrüksiyondan yapılan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi, araçların mal indirim ve aktarımı kolay olması için rampa düzeniyle yapıldı. Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinin çevre düzenlemelerinin yapılmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …