Home FOTO GALERİ GEMPORT GEMLİK ANADOLU LİSESİNDE İFTAR KEYFİ

GEMPORT GEMLİK ANADOLU LİSESİNDE İFTAR KEYFİ

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 13:35
2 min read
GEMPORT GEMLİK ANADOLU LİSESİNDE İFTAR KEYFİ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, GEMPORT Gemlik Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıf öğrencilerini iftarda ağırladı. Lise öğrencileriyle okul salonunda buluşan Refik Yılmaz, Ramazan-ı Şeriflerini kutladığı öğrencilere bir de müjde verdi. Gemlik Belediyesi Mimar ve Mühendisleri ile birlikte çalışarak, okulun spor salonu projesini hazırladıklarını kaydeden Refik Yılmaz, “İnşallah spor salonunuzu 11. Sınıf öğrencileri mezun olmadan yetiştireceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan ve okul Müdürü Hayrettin Arıcı ile öğretmenlerin de katıldığı iftar yemeğinde, Roman Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği çalgıcı mektebi de tasavvuf musikisi konseri verdi. Gençlerle sohbet eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gençlerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Biz gençlerimize en iyi hizmeti ve yatırımları yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Gemlik’in köklü lisesini özel sektör iş birliğiyle yeniledik. Böylesi güzide bir okulda okumanız da büyük şanstır. Şimdi sizlere spor salonu da kazandıracağız” dedi.

Okul Müdürü Hayrettin Arıcı’da, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, bu anlamlı ve güzel jest ve iftar yemeği için öğrencileri adına teşekkür ederek, spor salonu müjdesinin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …