Home FOTO GALERİ Osmangazi’de Anne-Çocuklu Sertifika Töreni

Osmangazi’de Anne-Çocuklu Sertifika Töreni

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:40
5 min read
Osmangazi’de Anne-Çocuklu Sertifika Töreni için yorumlar kapalı
0
  • Demirkapı Bilgi Evi’nden Görkemli Kapanış

Osmangazi Belediyesi Demirkapı Bilgi Evi ana sınıfı öğrencileri ile iğne oyası kursuna katılan annelerinin mezuniyet törenleri birlikte gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi İlçe Müftülüğü işbirliğiyle 4 ila 6 yaş grubu çocukların ana sınıfı eğitimi aldığı ve annelerinin de iğne oyası öğrendikleri Demirkapı Bilgi Evi’nden, anne ve çocukları aynı anda mezun olarak sertifikalarını aldı. Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban Çağlar, Demirkapı Bilgi Evi Sorumlusu Erim Güneş, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Çocuklarımızın Özgüvenleri Artıyor, Gelişiyor”

Törenin açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, “Demirkapı Bilgi Evi’nde hocalarımızın himayesinde okul öncesi çocuklarımızın yapmış olduğu el sanatlarıyla ilgili gerek el becerileri gerekse okul öncesi eğitim konusunda çok güzel etkinlikler yapılıyor. Çocukların bu yaşta, okul öncesi dönemde sahneye çıkıp, kendi belleklerinde arzuladıkları, kendi içlerinden gelerek sergiledikleri oyunlar, el sanatları ciddi bir özgüven ve takdire şayan bir durum. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Siz anne ve babalara da destekleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Çocuklarımız, Yaratılış Fıtratlarına Göre Yetişmeli”

Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban Çağlar ise, “Bu gayretlerinizden dolayı ben hepinizi topyekûn tebrik ediyorum. Çünkü bu gayretin anlamı büyük. Biz belki bu önemin farkında olmadan bu işi yapıyoruz ama zaman gösterecek. Zaman bunu takdir edecektir. Çünkü insanoğlu yaratılış gereği İslam fıtratı üzerine yaratılmıştır. Kur’an-ı Kerim böyle söyler. Bizler, bu etkinlik ve çalışmalarımızla birlikte çocukların yaratılış fıtratına göre yetiştirilmesi gayreti içinde olmaktayız. Bu çerçevede de başta Osmangazi Belediyemiz’in bu imkanları sunması, kapılarını velilere açmasından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu duyarlılığa hissiyatıyla cevap veren anne ve babaları tebrik ediyorum. Bu uğurda sabırla aşk ve şevkle günlerini geçiren çocuklarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Program, Bilgi Evi’nin tanıtıldığı slayt gösterisiyle devam ederken, ardından ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı dualar, skeçler, şarkılar ve oyunlar sergilendi. Çocukların hazırladığı program, velileri tarafından beğeni toplarken, çocuklar ayakta alkışlandı.

Program sonunda çocuklara ve annelerine sertifikaları, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak ve Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban Çağlar tarafından verildi. Sonrasında da çocukların yıl boyunca yaptıkları el sanatları sergisi gezildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…