Home EĞİTİM ŞAMPİYON KÖRFEZ ORTAOKULU OLDU

ŞAMPİYON KÖRFEZ ORTAOKULU OLDU

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 13:02
3 min read
ŞAMPİYON KÖRFEZ ORTAOKULU OLDU için yorumlar kapalı
0

Türkiye Gençlik Vakfı Gemlik Temsilciliğinin, Gemlik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği Ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi. 16 okulun katıldığı turnuvada, finaldeki rakibi Ali Kütük Ortaokulunu Harun’un golüyle 1-0 yenen Körfez Ortaokulu şampiyon oldu. 15 gün süren ve zorlu maçların yapıldığı turnuvada üçüncülüğü de Lale Kemal Kılıç Ortaokulu elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde oynanan karşılaşmalar sonunda finalist takımlara Bisiklet, üçüncü olan takımada Konya gezisi armağan edildi.

Coşkulu geçen şampiyonluk kutlaması törenlerine Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, TÜGVA Gemlik Temsilcisi İbrahim Gör, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. TÜGVA Gemlik Temsilcisi İbrahim Gör, gençlere en kısa ve en faydalı yollardan ulaşmak adına, sportif, kültürel, sanatsal ve gezi programlarıyla hizmet vermeyi sürdüreceklerini açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duran’a da teşekkür eden İbrahim Gör, turnuvaya katılan tüm takımları şampiyon olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da spora ve sporcuya yönelik tesisleşme, yatırım, hizmet ve desteklerin artarak devam edeceğini anlatarak, turnuvaya katılan tüm okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve velileri ile idarecilerine teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …