Home EĞİTİM ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NDA MEZUNİYET COŞKUSU…

ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NDA MEZUNİYET COŞKUSU…

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 13:13
6 min read
ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI’NDA MEZUNİYET COŞKUSU… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Bursa Kültür Okulları’nda eğitim gören ve bu eğitimlerini başarıyla tamamlayan 8.sınıf öğrencileri, Ovaakça kampüsünde düzenlenen geleneksel mezuniyet töreniyle liseye yelken açtı.

Ovaakça Kampüsü’ndeki mezuniyet törenine; Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Sırakaya’nın yanı sıra diğer yöneticiler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

TEOG sınavında tam yapan öğrencilere teşekkür plaketlerinin de verildiği mezuniyet programında konuşan ve Ovaakça Kampüsü’ndeki 15. Mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten diyen Zafer Bulut, “Burada ilk mezuniyet töreninden sonra 15 kez yenilendi törenlerimiz. Ne kadar büyük bir nimete mazharız ki bu 15 yılın ilkinde yaşadığımız heyecan bugün aynen devam ediyor” dedi.

“Artık ödül zamanı”

Öğrencilerin, derslerindeki başarıları kadar hayatta da başarılı olması adına çalıştıklarını hatırlatan Bulut, “Öğrencilerimizin fen bilgisinde, matematikte olduğu gibi, hayatta da davranış biçiminde de başarılı olsunlar. Biz bunu yapmaya çalıştık. Asıl matematikteki, fendeki rekorları, çocuklarınızın davranışlarıyla süsledik. Bu yavrular kantin yüzü görmeden mezun oldular. Bu saatten sonra ödül zamanıdır. Şu saatten sonra azıcık ödüllendirmeyi bolca yapmanın zamanıdır. Kantinsiz okullarda Türkiye derecesi yapmanın ilkini yaşattılar bizlere. Bu çok keyifli bir hadiseydi, keyifli bir şeydi” diye konuştu.

Zafer Bulut sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaşayan Okul Konseptiyle Bademli’de yeni kampüsümüzün 1. etabı açılıyor…”

“Özlüce ve Ataevler’deki kampüslerimiz ile birlikte 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Bademli’de yeni kampüsümüzün 1. etabı açılıyor. Bademli Kampüsü 60 dönümlük arazi üzerinde ve 25 bin metrekare kapalı alanı olan, çocukların bowling de oynayabileceği, bisiklet de sürebileceği, at da binebileceği, kısacası akla gelen tüm etkinliklerin uygulanabileceği farklı bir konsept inşa ediyoruz. Niye yapıyoruz biliyor musunuz? Çünkü bu gençlerin ürettiği eğitim değeri artık hiçbir kaba sığmıyor. Şuanda herhalde çocuklarınıza nasip olan bu sonuç sadece sizin çocuklarınıza bahşedilmiş bir sonuçtur; genel ortalama olarak. Başka yerlerde de iyi sonuçlar var ama tek çiçekle bahar olmuyor; bunlar hep beraber ilkbahar sevincini yaşatacak şekilde sonuca gidiyorlar. Bu sonucun elde edilmesinde katkısı olan öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve sizleri tebrik ediyorum”

Zafer Bulut’un yaptığı konuşmanın ardından öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Ses sanatçısı Cengiz Ateş’in de sahne aldığı mezuniyet töreni için hazırlanan pasta öğretmenler ve okul müdürleri tarafından kesildi. Renkli görüntülerin yaşandığı mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerin havaya atılma ritüelini yapması ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…