Home FOTO GALERİ GEMLİK TÜRKÜ GECESİ İLE COŞTU

GEMLİK TÜRKÜ GECESİ İLE COŞTU

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2017 12:54
2 min read
GEMLİK TÜRKÜ GECESİ İLE COŞTU için yorumlar kapalı
0

Gemlik Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu tarafından organize edilen Türkü Gecesi büyük ilgi gördü. Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda tertiplenen geceye Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Şükrü Deviren’in sunduğu gecede, şef Erol Akbaş yönetiminde solo ve koro türküler okuyan Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu ayakta alkışlandı. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Türk Sanat ve Çocuk Korolarının ardından, Türk Halk Müziği Korosuyla da sahne aldıklarını belirterek, kültürel etkinlikleri sürdürecekleri müjdesini verdi. Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu’da, Gemlik’in kültür ve sanat alanında da geliştiğine dikkat çekerek, müziğin her makamında kulakların pasının silindiğini ve ardı ardına önemli ve güzel konserlere ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Saz Sanatçılarının eşliğinde gerçekleşen konser iki bölüm halinde yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından derleyen Türküler, solo ve koro halinde seslendirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …