Home FOTO GALERİ YENİ BELEDİYE VE KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR

YENİ BELEDİYE VE KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 13:56
4 min read
YENİ BELEDİYE VE KÜLTÜR MERKEZİ GÜN SAYIYOR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi çalışmalarında sona gelindi. İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmaları yerinde inceledi.

“İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILINA BURADAN YÖN VERİLECEK”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik’in geleceğine ışık tutacak ve ilçenin gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirtti.

Çalışmalarında sona gelinen Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan’a bilgi veren Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Selçuk Mahallesi Kırgızlar türbesinin yanındaki 2000 metre kare alana İznik Belediyesi Hizmet Binası, 1200 metre kare alana ise Kültür Merkezi binasını İznik’e kazandırıyoruz. İznik’in geleceğine ışık tutacak ve ilçemizin gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların yapılacağı bu binalarımızda bir çok önemli projelere imza atacağız. İlçemizin çocuklarının yarınlarına umutla bakmasını sağlayacak Kültür Merkezi bittiğinde yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. İznik Çinisi işlemeleriyle ilçemize yakışı bir yatırım olan Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi belediyemizin hizmet kalitesini de artıracak. Tüm birimlerimizin tek bir alanda hizmet vereceği yeni hizmet binamızda vatandaşlarımız hangi birimle işleri varsa kolayca ve kısa bir süre içerisinde işlerini halledip ve bizlerin misafiri olup binamızdan ayrılacaklar. Kısa bir süre sonra taşınacağımız bu binamızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, yapımında emeği geçen işçisinden, mühendisine kadar her bir çalışanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dış cephesi İznik Çinileriyle kaplanan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi gerek ferah alanları ve gerek görselliğiyle göz kamaştırıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi Tamamlandı

Teknik tekstil ve kompozit malzeme sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin, küresel paz…