Home FOTO GALERİ ‘Sevgi tüm engelleri yener’

‘Sevgi tüm engelleri yener’

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2017 14:37
3 min read
‘Sevgi tüm engelleri yener’ için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli

bireylerle dayanışma yemeğinde buluştu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli İletişim Birimi’nin düzenlediği‘Engelliler Buluşması,’ Açelya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli vatandaşlar, özel rehabilitasyon merkezi öğrencileri aileler ve eğitmenlerin katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Sadi Kurtulan; ” Engelliler Birimi aracılığı ile sıcak bir aile ortamı kurarak  vatandaşlarımızın ilgi alanlarına göre eğitimler, seminerler düzenledik. Engelli ailelerini bilinçlendiren çalışmaları hayata geçirdik. Eğitimden, sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda engellilerimizin sosyal yaşamına değerler kattık. Engelli vatandaşlarımızın kendilerine  güvenen bireyler olarak yaşamı paylaşmalarına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Geleceğe güvenle bakan büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Kurtulan; ” Hayat sevince, sevindirince ve paylaştıkça güzel. Üretmemenin en büyük engel olduğu günümüzde her birimizin birer engelli adayı olduğunu da unutmamalıyız. Engellilerimizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte olacağız, birlikte üreteceğiz. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olmaktan büyük onur duyuyoruz.İnsanlığın ihtiyaç duyduğu tek şey sevgidir. Paylaştıkça çoğalan çoğaldıkça ruhlara sürur veren bu kavramı toplumumuza her kesimine ulaştırmakla yükümlüyüz ” dedi.

Dayanışma yemeğinde engellilerle sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Mustafakemalpaşa Engelli Kadınlar Derneği Başkanı Nuray Köse tarafından tablo hediye edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…