Home FOTO GALERİ İSTANBUL CADDESİ TÜRKİYE’NİN EN MEŞHUR CADDELERİ ARASINA GİRECEK

İSTANBUL CADDESİ TÜRKİYE’NİN EN MEŞHUR CADDELERİ ARASINA GİRECEK

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2017 14:05
6 min read
İSTANBUL CADDESİ TÜRKİYE’NİN EN MEŞHUR CADDELERİ ARASINA GİRECEK için yorumlar kapalı
0

İSSİAD BAŞKANI ALTINÖZ: ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ TOPLUYORUZ

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD),  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, İstanbul Caddesi’nde projelendirilen tramvayın 15 Haziran 2018’de hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Çok yakında İstanbul Caddesi Türkiye’nin en iddialı caddelerinden biri haline gelecek” dedi.

BURSA- İSSİAD Yönetim Kurulu Mayıs Ayı Toplantısı Büro Yap ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda İSSİAD’ın geçmiş dönem faaliyetleri değerlendirilirken gelecekte atılacak adımlar da masaya yatırıldı.  Toplantıda konuşan İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, İSSİAD’ın İstanbul Caddesi’nin geleceği için önemli adımlar attığını kaydetti. Kısa süre içinde Bursa’da kamuoyunun yakından tanıdığı bir sivil toplum kuruluşu haline geldiklerini aktaran Altınöz, “Artık çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. İstanbul Caddesi’nin Türkiye’nin en meşhur caddeleri arasına sokmak için bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

CADDENİN PRESTİJİ ARTACAK

Başkan Altınöz, caddenin prestiji artıracak Tramvay projesinde de çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 15 Haziran 2018’de tramvayın İstanbul Caddesi’nde hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Altınöz, şöyle devam etti: “Tramvay gelecek yaz devreye girecek. Önümüzde bir yıl var. Buttim Kavşağı’nın ardından Beşyol ve Panayır Kavşakları da devreye girince caddeye ulaşım kolaylaşacak. Yol üstündeki tüm elektrik kabloları da yeraltına iniyor. Yayalar için oluşturulacak kaldırımlar da caddeye renk katacak. Tüm bu anlattıklarımız tamamlanınca şehir merkezi özelliği kazanacak. Türkiye’nin en iddialı caddelerinden biri haline gelecek.”

İNŞA EDİLECEK YAPILAR YATIRIMCISINA  KAZANDIRACAK

Caddede tramvay duraklarının yer alacağı 9 üst geçidin mimarilerinin göz alıcı olduğunu ve projelerin Bursa’yı yansıttığını ifade eden Altınöz, “Yolda 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere 6 şerit. Yoldan fedakarlık yok. Burada inşa edilecek ofisler, mağazalar, residence ve home ofisler yatırımcısına kazandıracak. Aynı zamanda caddede yeşil alanların da genişlemesini arzu ediyoruz. Biz de İSSİAD olarak caddemizi güzelleştirmek için taşın altına elimizi koymaya hazırız. Tamamen iş alemine yönelik getirisi de fazla olan bir alan olmak üzere İstanbul Maslak tarafımızca rol model olarak alınmıştır. Caddeyle ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla diyaloğumuz sürüyor” ifadelerini kullandı.

NİLÜFER ÇAYI ESTETİK KATACAK

İSSİAD Başkanı Altınöz, Nilüfer Çayı ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Islah çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Altınöz, sözlerini şöyle tamamladı: “Samanlı tarafından gelen su temizken BUTTİM’in arkasından gelen suyun kirli olduğunu görüyoruz. Burada da gerekli çalışmalar yürütüldüğünde estetik olarak daha da güzelleşecek. Sayın Valimiz İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …