Home FOTO GALERİ KÜKÜRTLÜ LIONS 19 MAYIS’I GENÇLERLE KUTLADI…

KÜKÜRTLÜ LIONS 19 MAYIS’I GENÇLERLE KUTLADI…

- Guncellenme Tarihi: 21 Mayıs 2017 14:36
4 min read
KÜKÜRTLÜ LIONS 19 MAYIS’I GENÇLERLE KUTLADI… için yorumlar kapalı
0

KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ‘ÖZEL’ ETKİNLİK…

  • MUSTAFA GÖNDEN FUTBOL AKADEMİSİNDE KEYİFLİ MAÇ…

BURSA – Kükürtlü Lions Kulübü; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 10-16 Mayıs Engelli Haftası kapsamında Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nda eğitim gören hafif zihinsel engelli gençlerle birlikte kutladı.

Kükürtlü Lions Kulübü, yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık yaratıyor. Kükürtlü Lions Kulübü, Mustafa Gönden Profesyonel Futbol Akademisi ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında özel bir etkinliğe imza attı.

Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nda eğitim gören hafif zihinsel engelli gençlerle Mustafa Gönden Profesyonel Futbol Akademisi öğrencileri arasında gösteri maçı düzenlendi. Keyifli anlara sahne olan maçta, zihinsel engelli gençler eğlenceli bir gün geçirdi. Aileleriyle birlikte piknik yapan gençler canlı müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş şunları söyledi: “Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ile gerçekleştirdiğimiz birçok örnek projeyi hayata geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz. Daha önce sağlık ve eğitim konularında yaptığımız çalışmalara bugün farklı bir etkinliği de ekledik. 19 Mayıs Ata’mızın gençlere armağan ettiği bir bayram. Kurtuluş Savaşı’mızın ateşinin yakıldığı gün. Bizler de Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine sonuna kadar bağlı bir kulüp olarak bu özel güne aynı zamanda 10-16 Mayıs Engelli Haftasını da dahil ederek hafif zihinsel engelli gençlerimizle birlikte kutlamak istedik. 19 Mayıs’ı kutlamak ve gençlerimize moral vermek amacıyla düzenlediğimiz bu programda onların yüzündeki tebessümü görmek bizlere tarifsiz bir mutluluğu yaşattı.”

Mustafa Gönden Profesyonel Futbol Akademisi kurucusu ve Bursaspor’un eski futbolcusu Mustafa Gönden de “Çocuklarımızın tesislerimizde Ata’mızın onlara hediye ettiği 19 Mayıs bayramında geçirdikleri bu harika gün, onların gülen yüzlerindeki anlam her şeye bedel” diye konuştu.

Etkinlik sonrasında Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş tarafından etkinlikte emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …