Home FOTO GALERİ BURSA’DA SPOR BALKANTÜRKSİAD’LA DAHA DA GÜÇLENECEK

BURSA’DA SPOR BALKANTÜRKSİAD’LA DAHA DA GÜÇLENECEK

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017 12:57
4 min read
BURSA’DA SPOR BALKANTÜRKSİAD’LA DAHA DA GÜÇLENECEK için yorumlar kapalı
0
  • GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN BALKANTÜRKSİAD’I ZİYARET ETTİ

 

 

 

BURSA- Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ağırladı.

 

BALKANTÜRKSİAD’da gerçekleşen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, gençlerin sağlıklı ve iyi yetiştirilmesi için eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekti. Tunakan şöyle konuştu: “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. O yüzden iyi eğitilmesi gerektiğine inanıyoruz. Öğretim de eğitimin bir parçası. Biz gençlerimizi ne yazık ki sadece sınav başarısına yönelik yetiştiriyoruz, eğitimin içinde olan diğer unsurları ihmal ediyoruz. Spor da eğitimin en önemli unsurlarından biri. Gençlerimizi eğitirken onlara sporu da aşılayabilirsek hem sağlıklı bir nesil yetiştirmiş hem de kötü alışkanlıklardan korumuş oluruz”

 

Son yıllarda Bursa’da spor  alanında yaşanan tesisleşmeye büyük katkılarından dolayı Süleyman Şahin’e teşekkürlerini ileten Tunakan, “Ülkemizdeki ve Bursamızdaki gençlerin yetiştirilmesi için elimizden gelen desteği vermeliyiz. Bizler iş adamı olarak bu konuda üzerimize düşenleri yapmalıyız” dedi. Tunakan, BALKANTÜRKSİAD olarak Balkan ve Türk gençleri arasında bir kaynaşma, dayanışma yaratmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber yeni projeler yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Ziyarette konuşan Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ise “Balkan kökenli gençlerimizin Bursa ve ülke sporuna olan katkıları yadsınamaz. Bursa olarak, BALKANTÜRKSİAD gibi güçlü bir sivil toplum kuruluşuna sahip olduğumuz için şanslıyız, yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Umarım birlikte yeni ve güzel projelere imza atarız” dedi.

 

Ziyaret BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan’ı Berat Tunakan’ın Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’e flama vermesiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…