Home FOTO GALERİ BURSA OSB’NİN MALİ GENEL KURULU YAPILDI…

BURSA OSB’NİN MALİ GENEL KURULU YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017 13:13
4 min read
BURSA OSB’NİN MALİ GENEL KURULU YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA OSB BAŞKANI HÜSEYİN DURMAZ: BÖLGEMİZDE ÜRETİM HİÇ DURMADAN DEVAM EDİYOR…

  • DURMAZ, BURSA OSB’DE YAPILACAK TIR PARKININ MÜJDESİNİ VERDİ…

 

BURSA – Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin 6. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

BTSO hizmet binasında düzenlenen ve İlker Oral’ın Divan Başkanlığını yaptığı Mali Genel Kurul’da konuşan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Sanayi bölgemizde üretim yapan 250’yi aşkın firmamız, 2016 yılında yaşanan küresel ve bölgesel tüm olumsuzluklara rağmen faaliyetlerini aralıksız sürdürdüler. 2017’de de yatırımlar devam edeceğiz” dedi.

Bursa OSB’de çarkların hızla döndüğünü söyleyen Durmaz şöyle konuştu:

“Dünya ekonomisi küresel anlamda zor bir dönemden geçiyor. Bölgesel meseleler çok daha fazla etkili olmaya başladı. Ülkemizin de etrafı adeta ateş çemberi gibi. Bu anlamda birlik ve beraberliğimiz büyük önem taşıyor. Bu aşamada tabii ki ekonomimizin de kuvvetli olması gerekiyor. Bunun için de üretim şart. Şükürler olsun bizim bölgemizde çarklar hızla dönmeye devam ediyor. Elektrik, doğalgaz ve su tüketimlerine ilişkin veriler de bunu doğruluyor.”

Bölgede alt ve üst yapı ile ilgili yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Durmaz, “Bölge içinde bugüne kadar 9,5 km yolun tretuvarlarını yaptık. Çünkü bölgemiz şehrin içerisinde kaldığı için artık işyerlerine yürüyerek gelen çalışanlarımız var. Ayrıca bölge içerisine mimari projesi çizilen modern bir cami de yapılacak. Bir de 32 bin metrekarelik bir alana ihracat ve ithalat gümrük muayenesi taşıt üstü işlemleri için uluslararası standartlarda gümrüklü alan olacak tır parkı yapıyoruz. Bizden mal alan bize malını yükleyen tırlar gidip orada rahat rahat işlemlerini halledecekler. Böylece yollardaki trafik sıkışıklığının bir nebze de hafifleyeceğine inanıyoruz. Bizlere artık yetmemeye çalışan arıtma tesisimizin kapasitesini de büyütmek istiyoruz. Bölgemiz içerisinde altyapı ve yenileme işlerine hızlandırarak devam ederken, diğer taraftan tekstil ve otomotiv kümelerimiz yurtdışı faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından genel kurul gündeminde yer alan maddeler okunarak onaylandı. 2016 yılı hesap durumunun görüşülmesi, 2017 yılına ait bütçenin karar bağlanmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının ibraları gerçekleştirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…