Home FOTO GALERİ Saadet Partisi Mudanya basın açıklaması

Saadet Partisi Mudanya basın açıklaması

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 15:46
3 min read
Saadet Partisi Mudanya basın açıklaması için yorumlar kapalı
0

Dinleyici olarak katıldığımız belediye meclis toplantısında bir konunun da Mudanya Belediye Dinçspor Hentbol takımının süper lige yükselmesiyle milli ve dini günlerin bütün siyasi parti temsilcileri tarafından kullanmasıdır.

Başarılı olanları takdir etmek, alkışlamak, destek vermek yerinde bir harekettir. Ancak kimse Mudanyaspor’un Bal liginden Bursa amatör kümeye düşmesinden bahsetmemektedir.

Acı da olsa bazı gerçekleri görmemek, adını anlamak olmaz. Devekuşu gibi başımızı kuma gömmemek lazımdır. İyi gün dostu olmadığımızı ortaya koymak gerekmektedir. Çünkü Mudanyaspor Bursa’mızın Mudanya Dinçspor olarak kariyer sahibi bir tarihi bulunmaktadır. Yıllarca hiçbir maddi çıkar beklemeden ismine layık amatörce mücadele ederek Süper Lig’e bir çok oyuncu veren şerefli mazisi bulunan bir spor kulübümüdür.

Bu nedenlerle Mudanyaspor’umuzu sahip çıkmak adına toplantılara güzel toplantılar düzenlenerek, sorunlara çareler bulması gerekmektedir. Mesela;

– Fazlasıyla var olan sporcu kaynaklarını harekete geçirmek için eskiden olduğu gibi Kaymakamlık Kupası düzenlenmesi,

– Mudanyalı olup dışarıda top koşturan sporcularımızı kazanmak,

– İlçemizdeki bir çok teknik direktör ve amatörlerden istifade etmek,

– Belediyemizin desteğiyle sadece müsabık sporcu oynatmak değil, altyapıda sporcu yetiştirmek, girişim ve faaliyetlerinde bulunulması gibi.

Emniyet birimlerimizin açıklamasına göre ülkemizde uyuşturucu kullanma yaşı maalesef 10 yaşın altında düştüğü ifade edilmektedir. Gençlerimizin Kahve köşelerinde ve kötü alışkanlıklarından kurtulması kaçılmaz bir gerçektir.

Bizler Saadet partililer olarak, hepimiz konuya gereken önemin vererek beden ve ruh sağlığıyla önce ahlak ve maneviyatlı gençlerin yetiştirilmesi ile geleceğimizin teminatı olacağına yürekten inanmış bulunmaktayız.
17.5.2017

Saim Sakin

Saadet Partisi Mudanya İlçe Başkanı

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…