Home FOTO GALERİ YEŞİL LIONS BURHAN DİKENCİK’İ ONURLANDIRDI

YEŞİL LIONS BURHAN DİKENCİK’İ ONURLANDIRDI

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 14:43
2 min read
YEŞİL LIONS BURHAN DİKENCİK’İ ONURLANDIRDI için yorumlar kapalı
0

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin köklü kulüplerinden Yeşil Lions Kulübü, Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Burhan Dikencik’e “Meslekte Süreklilik ve Üstün Başarı” ödülü takdim etti.

Yeşil Lions Kulübü, Mayıs Ayı 1. Toplantısı’nda Bursa’nın yetiştirdiği usta Türk Sanat Musikisi sanatçısı Burhan Dikencik’i ağırladı. Gönlü Ferah Otel’de gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Yeşil Lions Kulübü Başkanı Mahmut Demiröz, kulüplerinin her yıl verdiği Meslekte Süreklilik ve Üstün Başarı ödülünü bu yıl Türk sanat müziğinin usta sesi Burhan Dikencik’e vermeye karar verdiklerini söyledi. Demiröz, “Burhan Dikencik, 57 yıldır kesintisiz olarak üstün çalışma ve olağanüstü çalışmalarıyla hepimize gurur vermiştir. Kendisine bu ödülü verdiğimiz için onur duyuyoruz” dedi.

“MUSİKİ HEP HAYATIMIN BAŞKÖŞESİNDE OLDU”

Burhan Dikencik ise Yeşil Lions üyelerine teşekkür etti. Uzun yıllardan beri sanat çalışmalarıma devam ettiğini dile getiren Dikencik,  “TRT’de 35 yıl çalışıp emekli oldum. Ardından çalışmalarıma Bursa’da devam ettim. Musiki, hep hayatımın başköşesinde oldu. Torpille ses veya saz sanatçısı olunmaz. Yetenek, disiplin, musiki aşkı, müziğin ruhuna uygun icra gerekir. Ben hep buna dikkat ettim. Bu sanat, ancak ustalardan öğrenilir; emek ister” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …