Home FOTO GALERİ TÜM ANNELER ÖZELDİR

TÜM ANNELER ÖZELDİR

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 15:27
3 min read
TÜM ANNELER ÖZELDİR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi Geleneksel Anneler Günü Kutlamaları etkinliği Şehit Ömer Halisdemir Bölge Park Tesislerinde gerçekleşti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eşi Suzan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve eşi Yasemin Avcı, Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu ve eşi Hatice Barutçuoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Anneler Günü kutlamalarına, engelli aileleri katıldı.

Kahvaltılı Anneler Günü Özel Programı etkinliğinde, en büyüğü 40, en küçüğü 30 yaşında olan üç engelli çocuğunun bakımını üstlenen 65 yaşındaki Gülşen Erdem’de yılın annesi seçildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. Üç engelli çocuk annesi Gülşen Erdem’e hediyelerini takdim eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Engelli kardeşlerimiz bize Allah’ın bir emanetidir. Gülşen teyzemiz de bu emanete sahip çıkmanın, anne olmanın en güzel örneğidir. Kent Konseyimizi kutluyorum. Böyle önemli günde, böylesi anlamlı bir annemizi yılın annesi seçmişler. Ben bütün annelerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Engelli ailelerine, karanfil ve şal dağıtan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şehit Ömer Halisdemir Bölge Parkı’nın çeşitli güzelliklerinde de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…