Home FOTO GALERİ ŞENLİK BİTMEDİ

ŞENLİK BİTMEDİ

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 15:09
3 min read
ŞENLİK BİTMEDİ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Özel Eğitim Alt Sınıflarıyla birlikte organize ettiği Geleneksel Engelliler Şenliği hafta sonunda da devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında organize edilen etkinlikler yoğun ilgi gördü.

İllüzyon, Animasyon gösterimleri, halk oyunları folklor gösterileri ile renklendi. Müzikle coşkuyu birleştiren şenlikler, festival tadında sürdü. Gemlik Roman Kültürü Araştırma Derneği Müzik Grubu da ilçe halkına unutulmaz bir konser verdi. Gemlik Geleneksel Engelliler Şenliği kutlamaları kapsamında ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Rehabilitasyon ve Özel Alt Sınıfların stantlarının açılışı yoğun ilgi gördü. Burada ayrıca, engelli aracı şarj istasyonu açılışı da yapıldı. Gemlik Belediyesi, kentin çeşitli bölgelerine çok sayıda engelli aracı şarj istasyonu koyarak, engelsiz yaşama büyük destek verdiğini bir kez daha gösterdi. Çeşitli etkinlikler ile devam eden kutlamalar Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi Önünde de yapıldı.  Gemlik Belediyesi’nin projesi olan Engelsiz Kafe Açılışı, Çalgıcı Mektebinin desteklediği Özel Gemlik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Çocuk Korosunun konseri ile renklendi. Festival havasına bürünen şenlik kutlamaları davetlilere ikramlar ile sürdü.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ersin Kahremen, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe’de şenlikleri yerinde izlediler. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Özel Eğitim Alt Sınıfların yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek, “İki gün süren güzel bir organizasyon yaptık. Engellilere yönelik yatırımlarımız devam edecek. Periyodik hale gelen şenliklerimizi de sürdüreceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…