Home FOTO GALERİ ÖNSÖZ FEST’DE AİLELER DOYASIYA EĞLENDİ…

ÖNSÖZ FEST’DE AİLELER DOYASIYA EĞLENDİ…

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 14:40
2 min read
ÖNSÖZ FEST’DE AİLELER DOYASIYA EĞLENDİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Önsöz Anaokulu, bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Önsöz Fest ile rengârenk etkinliklere imza attı. Tüm gün süren Festival’de aileler, gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.

Öğrenci, veli ve öğretmenlerin katılımlarıyla düzenlenen etkinlikte 3-6 yaş arası minikler aileleriyle eğlenceli oyunlar oynayarak, festivalin tadını doyasıya yaşadı.

Önsözlü miniklerin gün boyunca animatörler eşliğinde balon süsleme, halat çekme oyunları, boyama, kilden çömlek, çiçek ekimi, satranç gibi birçok etkinliğe imza attığı Festival,

Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri Önsöz Fest’e olan ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Özel Önsöz Anaokulu Kurucusu Özlem İşler, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimizin katılımıyla düzenlediğimiz Önsöz Fest’e velilerimiz oldukça yoğun ilgi gösterdi. Yoğun iş temposu nedeniyle ailelerimiz öğrencilerimizle maalesef gerektiği gibi zaman geçiremiyor. Bu bağlamda öğrencilerimizin aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için bu organizasyonu gelecek yıllarda da gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…