Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD ANNELER GÜNÜ BRUNCH’INDA BİR ARAYA GELDİ…

BALKANTÜRKSİAD ANNELER GÜNÜ BRUNCH’INDA BİR ARAYA GELDİ…

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 14:46
4 min read
BALKANTÜRKSİAD ANNELER GÜNÜ BRUNCH’INDA BİR ARAYA GELDİ… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD ANNELERİ UNUTMADI…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) ‘Geleneksel Anneler Günü Brunch’ında bir araya geldi.

Mudanya Yolu üzerinde faaliyet gösteren Kahvebayaz Restaurant’ta gerçekleşen brunchta BALKANTÜRKSİAD üyeleri Anneler Günü’nü kutladı. Mengerler Ticaret Türk AŞ. iş birliğiyle düzenlenen bruncha aileleriyle birlikte katılan üyeler hem güzel havanın hem de bir arada olmanın tadını çıkardı.

Anneler Günü’nü birlik beraberlik içerisinde aileleriyle birlikte geçiren konuklar, doğanın tadını çıkartırken çocuklar da oyunlarla doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Emiroğlu, CHP Bursa Eski Milletvekili Kemal Demirel, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin başta olmak üzere BALKANTÜRKSİAD üyeleri, eşleri çocukları ve aileleriyle birlikte katıldı.

“ANNELERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ”

Bu anlamlı günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Anneler hepimizin baş tacıdır. Anneler olmadan hiçbirimizin olmayacağının farkındayız.  Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Ben özellikle şu anda annesini kaybetmiş olan dostlarımızın annelerini rahmetle anıyor, sağ olanlara da sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Son dönemde Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım hakkında söylenen sözlere de tepki gösteren Tunakan sözlerini şöyle noktaladı: “Bu özel günde kutsalımız olan annelerimizle bir arada olurken onlara sevgimizi gösterirken bir konuya da değinmeden edemiyorum. Ülkemizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli annesi Zübeyde Hanım hakkında son dönemlerde söylenen çirkin sözleri kınıyor ve söz sahiplerini de lanetliyorum.”

Etkinlikte konuşan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin de “Bu özel günü annelerimizle birlikte yaşamaktan çok mutluyum. Geleneksel hale getirdiğimiz anneler gününü hep birlikte yaşıyoruz. BALKANTÜRKSİAD; sinerji toplantıları yapıyor, ekonomik zirveler yapıyor, böyle özel günleri de unutmayıp birlik beraberlik örneği sergiliyor. İyi ki BALKANTÜRKSİAD var.”

Programın sonunda BALKANTÜRKSİAD Üyesi, Mengerler Ticaret Türk AŞ Genel Müdürü Kenan Yaman’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…