Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan, Hemşireler Günü’nü kutladı

Başkan Kurtulan, Hemşireler Günü’nü kutladı

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2017 15:01
2 min read
Başkan Kurtulan, Hemşireler Günü’nü kutladı için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ‘12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’ dolayısıyla Devlet Hastanesi’ne kutlama ziyaretinde bulundu.

Başhekim Op. Dr. Gürol Şen ile makamında bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan daha sonra Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Özkan ve Müdür Yardımcısı Zeliha Mengen ile birlikte hemşireleri görevleri başında ziyaret etti.

Hemşirelere karanfil dağıtarak bu özel günü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, bilgi ve becerilerini insanların sağlığına adayan hemşirelerin; sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, gelişiminde ve sürdürülebilirliğinde önemli role sahip olduğunu söyledi.

Başkan Kurtulan; “Sağlık hizmetlerinin en önemli yapı taşlarından biri olan hemşirelerimiz; yerine getirdikleri bu kutsal görevle hiçbir ayrım gözetmeksizin, bireylere, ailelere ve toplumumuza sağlıklarını kazandırmak için özveriyle çalışıyor. İnsan sevgisini esas alan bir yaklaşımla, sağlık hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve yeterli düzeyde ulaştırılabilmesi hedefinin gerçekleştirilmesinde büyük pay sahibi olan hemşirelerimizin hizmetlerini, minnet ve şükranla karşılıyoruz. Görevlerini ülkemizin her köşesinde fedakârlıkla sürdüren tüm hemşirelerimizin ‘12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …