Home FOTO GALERİ Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen,

Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen,

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 22:50
4 min read
Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, için yorumlar kapalı
0

“YATIRIM SEFERBERLİĞİNE DEVAM EDİYORUZ…”

 

Aralarında Bursa’nın da bulunduğu 6 kentteki 156 mağazası ve 5 bin kişiye yaklaşan kadrosuyla Türkiye’nin en büyük 8. gıda perakendecisi olan Onur Market’e Bursa protokolünden tam destek. Şirket yöneticilerini kabul eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Onur Market’in kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan yatırımlarını desteklediklerini kaydettiler.

 

Onur Market’i bünyesinde bulunduran Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Onur Market Genel Müdürü Metin Günay ve şirket yöneticilerinden oluşan bir heyet Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’u makamlarında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde Onur Market’i tanıtan ve Bursa’daki yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, 37 yıldır perakende sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.

 

6 ilde 156 mağaza ve 5 bin kişilik bir kadro ile Türkiye ekonomisine katma değer sağladıklarını ifade eden Ekrem Özen, temel prensiplerinin ‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganının hakkını tam anlamıyla vermek olduğunu kaydetti. Türkiye’nin en büyük 8’inci gıda perakendecisi olduklarının altını çizen Ekrem Özen, hedeflerinin 2023 yılında Türkiye’nin en büyük ilk 5 gıda perakendecisi arasına girmek olduğunu vurguladı.

 

“Amacımız bulunduğumuz bölgelere daha fazla katma değer sağlamak” diyen Özen, Bursa’nın kendileri için “Anadolu’ya açılan kapı” olduğunu belirterek, “Bursa bizi, biz de Bursa’yı sevdik. Dünya Barışı konulu resim yarışmamız ve mağaza açılışlarımız yoğun katılımlarla gerçekleşti. Bu programlarda desteğini esirgemeyen protokol mensuplarına ve halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Özen, yatırım seferberliğine devam edeceklerini ve yeni mağazalarda yaklaşık bin kişiyi daha istihdam edeceklerini bildirdi.

 

Onur Market heyetini kabul eden protokol mensupları da, Bursa’nın ülke ekonomisinin lokomotif kentlerinin başında geldiğini belirterek, Onur Market’in, yatırımlarıyla ekonomiye önemli katma değer sağladığını kaydettiler. Protokol mensupları, yeni yatırımlarla birlikte istihdamda sağlanacak artıştan dolayı da firma yetkililerine teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…