Home FOTO GALERİ Ak-İzo, 40. Yapı Fuarı’nda “Turkeybuild İstanbul”

Ak-İzo, 40. Yapı Fuarı’nda “Turkeybuild İstanbul”

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 13:48
5 min read
Ak-İzo, 40. Yapı Fuarı’nda “Turkeybuild İstanbul” için yorumlar kapalı
0

‘Çevre Dostu’ Ürünlerini Sergileyecek 

  • Aktaş Holding Yapı Grubu’nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve tek üreticisi olan Ak-İzo, İstanbul’un ev sahipliğinde bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek olan ve bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı özelliğindeki Turkeybuild İstanbul Fuarı’nda,  ‘yeni nesil’ su yalıtım çözümleri sunan Lineflex marka çevre dostu ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Bursa, 11.05.2017 – Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding’in Yapı Grubu’ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. sektörün en büyük buluşma adreslerinde etkin şekilde yer almayı sürdürüyor.

 

Ak-İzo; İstanbul’un ev sahipliğinde bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek olan ve bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı özelliğindeki Turkeybuild İstanbul Fuarı’nda, ‘yeni nesil’ su yalıtım çözümleri sunan Lineflex marka çevre dostu ve inovatif ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerle buluşturmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

23 – 27 Mayıs 2017 tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenecek organizasyon; 1.250 katılımcı ile Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan en büyük Yapı Fuarı olarak öne çıkarken, Ak-İzo fuar süresince Hall (salon) 3, 104 numaralı stantta, kendisine ayrılan 24 m2 alanda EPDM esaslı membran ürünlerini sergileyecek.

 

Verimlilik Esaslı Ürünlerimizle Yer Alacağız

 

Bu yıl, 105 ülkeden 111.000 yerli ve yabancı ziyaretçinin yer alması beklenen fuara, her yıl düzenli olarak katıldıklarını aktaran Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, ülkemizin ilk ve tek üreticisi olma sorumluluğuyla hareket eden Ak-İzo’nun geliştirdiği katma değerli ürünlerde; verimlilik, kalite ve dayanıklılığın ön plana çıktığını söyledi.

 

Ülkemize ve Sektöre Katma Değer Sağlama Hedefindeyiz

 

Ak-İzo’nun geliştirdiği çevre dostu EPDM membran ürünlerinin, Türkiye’nin en büyük gölet projelerinde kullanıldığını anımsatan Erol, Ak-İzo olarak; temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında, inovatif su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre katma değer sağlama gayretinde olduklarını ifade etti.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …