Home FOTO GALERİ Aile İçi İletişimi Kuvvetlendiren Seminer

Aile İçi İletişimi Kuvvetlendiren Seminer

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 13:54
4 min read
Aile İçi İletişimi Kuvvetlendiren Seminer için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’den Ailelere Çocuk Gelişimi Semineri

– ‘Dündar’dan Çocuk Mocuk Değildir Seminerine Katılanlara Sertifika

 

Osmangazi Belediyesi tarafından sağlıklı nesillerin yetişmesi adına düzenlenen ‘Çocuk Mocuk Değildir’ semineri sona erdi. Seminere katılarak çocuk gelişimi ve yetiştirilmesi konularında eğitim alan veliler, katılım sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

 

Osmangazi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Bilgi Evi’nde eğitim gören çocukların aileleri için haftanın 1 günü ‘Çocuk Mocuk Değildir’ adı altında düzenlenen seminer tamamlandı. Yaklaşık 7 aydır devam eden seminere katılan aileler, uzmanlar tarafından sağlıklı nesillerin yetişmesi için çocuk eğitimi hakkında bilinçlendirildi. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği seminerlere anne ve babalara çocuk eğitiminde ailenin önemi, anne ve babaya düşen görevler, çocuk eğitiminde yapılan hatalar gibi pek çok konu anlatıldı.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, seminerin son gününde eğitim alan aileleri ziyaret etti. Çocukların bizim geleceğimiz olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Dolayısıyla geleceğimizin en iyi şartlarda yetişmesi, onlarla iletişim kurulması önemli. Çocuk, ailesiyle iyi iletişim kurduğu zaman okul için güzel bir altyapı oluşturuyor. İlkokul, ortaokul ve sonrasında ki başarı çocuğun ailede aldığı temele bağlı olarak ilerliyor. Sağlıklı iletişim sağlıklı eğitimi getiriyor. Eğitim anne baba ve çocuk arasında illa defter kalemle olacak bir şey değil. İletişimin sağlıklı olması toplumun kalitesini de etkiliyor. Bugünün Türkiye’sinde insanlar hep stres içinde yaşıyor. Çalışmaktan kendimize vakit ayıramıyoruz. Kendimizi işe kaptırdığımız

zamanlarda çocuklarımıza yeterli ilgiyi gösteremiyoruz. Ama bu şekilde yapmayıp, belki bir ihtiyacı derdi vardır deyip çocuklarımızla konuştuğumuzda sorunlar ortadan kalkıyor” dedi.

 

Seminere katılımlarından dolayı tüm velilere teşekkür eden Başkan Dündar, katılım belgelerini teslim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…