Home FOTO GALERİ Osmangazi Belediyespor Son Maçta Güldü

Osmangazi Belediyespor Son Maçta Güldü

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 14:49
2 min read
Osmangazi Belediyespor Son Maçta Güldü için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Süper Lige Devam Dedi

 

Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin son maçında Eskişehir Hentbol Spor Kulübü’nü 46-36 yendi. Genç Uşak’ın da kendi sahasında Akhisar Belediyespor’a yenilmesiyle birlikte Osmangazi Belediyespor ligde kaldı.

 

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde bu yıl sıkıntılı bir sezon geçiren Osmangazi Belediyespor, ligin son maçında istediğini aldı. Son haftaya kadar ligde kalma mücadelesi veren Osmangazi Belediyespor, sezonun son karşılaşmasında Eskişehir Hentbol Spor Kulübü’nü konuk etti. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir performans ortaya koyan Osmangazili hentbolcular, karşılaşmayı 10 sayı farkla 46-36 kazandı.

Ligden düşen son takımı belirleyecek olan Genç Uşak-Akhisar Belediyespor müsabakasında ise sahadan mutlu ayrılan 36-32’lik skorla Akhisar Belediyespor oldu. Genç Uşak’ın yenilmesiyle birlikte Osmangazi Belediyespor yoluna Süper Lig’de devam ederken, Genç Uşak ise Kastamonu Artsam ve Samsun Gençlik’in ardından ligden düşen son takım oldu.

Maç sonunda Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı ve teknik ekip büyük mutluluk yaşadı. Karşılaşmayı tribünden izleyerek hentbolculara destek veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, karşılaşma sonunda sporcuların mutluluklarına ortak olurken, hem galibiyet hem de ligde kaldıkları için tüm takımı tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yangın Kontrol Altına Alındı

Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde üzerinde sandalye imalathanesinde yaşanan yangını olay ye…