Home EĞİTİM NİLÜFER LIONS KULÜBÜ ‘İNGİLİZCE SOKAĞI’ AÇTI

NİLÜFER LIONS KULÜBÜ ‘İNGİLİZCE SOKAĞI’ AÇTI

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 15:41
2 min read
NİLÜFER LIONS KULÜBÜ ‘İNGİLİZCE SOKAĞI’ AÇTI için yorumlar kapalı
0
  • NİLÜFER LIONS KULÜBÜNDEN EĞİTİME DESTEK

 

BURSA-  Nilüfer Lions Kulübü, Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İngilizce Sokağı açtı.

 

Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerden Nilüfer Lions, eğitime yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İngilizce Sokağı açtı.

Mesleki eğitime uygun olarak, öğrencilerin ilgisini çekecek görsellerle, öğrencilere teknik ve güncel bilgileri İngilizce olarak öğretmeyi hedefleyen örnek projenin açılışına, Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Serpil Tunçsiper ve Nilüfer Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Sezer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İngilizce Sokağı’nın açılışında konuşan Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Serpil Tunçsiper, “Bizler Nilüfer Lions Kulübü olarak, eğitime her zaman destek veren bir kulübüz. Bugün bu sokağın açılışında buradaki öğrencilerin ve öğretmenlerin heyecanını paylaşmaktan sevinç duyuyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına sayılı günler kala gençlerimiz ve öğrencilerimiz adına çeşitli etkinlikleri hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını kendilerini geliştirerek sürdürmelerini diliyoruz.” dedi.

Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Sezer ise, Nilüfer Lions Kulübü’ne eğitime yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…