Home GÜNCEL KİMDİR BU HARAMİLER…

KİMDİR BU HARAMİLER…

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 15:06
3 min read
KİMDİR BU HARAMİLER… için yorumlar kapalı
0

 

Başkan Yardımcısı Metin Şen’in bir süre önce aldığı tek katlı evin yıkımı cumartesi günü yapıldı. Evin yıkımında belediye araçları kullanıldı. Eh ne demişler bal tutan parmağını yalar….

Şimdi bununla ilgili Sayın Metin Şen’e, Sayın Zeynep Şen’e ve Sayın Hayri Türkyılmaz’a sorularımız var:

  1. Sit alanı içerisinde olan bu yerin ruhsatı var mı?
  2. Var ise vatandaş Mehmet Efendi 6 – 8 ayda imar durumu alamazken, müteahhit ve yapı denetim firmaları inim inim inlerden bu arkadaş ruhsatı nasıl bu kadar ivedilikle aldı?
  3. Hiçbir koruma – güvenlik önlemi alınmadan, hiçbir tedbir alınmadan bu yıkım nasıl yapıldı, hafriyat nasıl kaldırıldı? Bu konuda kendilerine bir cezai işlem uygulandı mı?
  4. Mudanya’da adı sanı bilinen büyük müteahhitlerin neredeyse tamamına yakınının proje işlerini neden Zeynep Şen ve Metin Şen çifti yapar?
  5. Metin Şen kendi arazisine yol yapar, belediye imkanlarıyla alt yapı yapar. Vatandaşa neden bu hizmetler verilmez? Metin Şen’in ayrıcalığı nedir?
  6. Metin ve Zeynep Şen çiftine ait 15 – 20 Milyonluk servetten söz ediliyor. Kendisi bürokrat mı, memur mu, uluslararası ticaret mi yapıyor, fabrikaları mı var? Bu servet gerçekse nasıl oluşmuştur?
  7. Dünden bugüne kadarki şehir planlarının yapılmasında, rant talanında Metin Şen var mıdır, yok mudur?
  8. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın bahsettiği haramiler kimdir? Kamuoyunun bu haramilerin kim olduğunu bilmek hakkı yok mudur? Kimdir bu haramiler, vatandaş Mehmet efendi bu soruların yanıtını merakla bekler.
  9. Güç koşullar altında yaşam mücadelesi veren esnaf, sanatkar, Mudanya’nın geçim mücadelesi veren emekli ve orta gelirli vatandaşları vicdanları kanatan harami iddialarının karşılığını beklemektedir, kimdir bu haramiler? Bu açıklama namus ve şeref borcudur..!

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…