Home FOTO GALERİ BALNET, GAZA BASIYOR

BALNET, GAZA BASIYOR

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2017 15:08
4 min read
BALNET, GAZA BASIYOR için yorumlar kapalı
0

BURSA- Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD)’ın; ciro artırımı, kaynak yaratma, ilişki ağını yönetmek ve geliştirmek amacıyla hayata geçen networking ağı BALNET yeni dönemde de çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda BALNET-1 ve BALNET-2 Çalışma Grubu üyeleri, BALKANTÜRKSİAD Networking ve Kurumsal İletişim Komitesi Başkanı Ümit İşmen başkanlığında Caramel Cake FSM’de bir araya geldi. Her iki gruptan tüm üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, grupların yeni liderlik komitelerinin oluşturuldu. Toplantıların önümüzdeki haftalardan itibaren düzenli olarak başlatılması yönünde görüş bildirilen toplantıda tek tek söz alarak kendilerini tanıtan grup üyeleri, BALNET’in parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“TEMELİ SAĞLAM İŞ İLİŞKİLERİ HAYATA GEÇTİ”

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan NETWORKİNG ve Kurumsal İletişim komitesi başkanı Ümit İşmen, yaklaşık 2 yıl önce temelini attığımız BALNET projesinin ciro büyüklüğü yaklaşık 7 milyon TL’ye ulaştı. BALKANTÜRKSİAD üyeleri, BALNET ile birlikte temeli sağlam, güvenilir ve profesyonel iş ilişkilerini hayata geçirdi” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZIN NETİCESİ OLUMLU OLDU”

BALKANTÜRKSİAD içerisinde talebin her geçen gün arttığını dile getiren İşmen, “BALNET ciddi, hedefi belli bir iletişim grubu. Grup üyeleri birbirlerine referans olarak işlerini büyütüyor. Bizim odaklandığımız nokta referans olmaktan ziyade referans vermek. Gruplar içerisinde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle de bunu sağlıyoruz. Şu ana dek gerçekleştirdiğimiz çalışmaların neticesi, hem derneğimiz hem Bursa ekonomisi hem de üyelerimiz açısından olumlu oldu” diye konuştu. 

BALNET NEDİR?

BALKANTÜRKSİAD’ın hayata geçirdiği BALNET, BALKANTÜRKSİAD üyeleri arasında ciro artırımı, kaynak yaratma ve büyüme için en önemli faktörlerden biri olan ilişki ağını yönetmek ve geliştirme amaçlı gelişmiş bir networking sistemi. Her sektörden bir temsilcinin bulunduğu çalışma grubu üyeleri, potansiyel müşterileri birbirlerine refere ederek referans pazarlaması gerçekleştiriyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …