Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’DAN ALTEPE’YE ZİYARET

BALKANTÜRKSİAD’DAN ALTEPE’YE ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2017 14:27
4 min read
BALKANTÜRKSİAD’DAN ALTEPE’YE ZİYARET için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD, BALKAN COĞRAFYASINDA İZ BIRAKACAK

  • BAŞKAN ALTEPE: BALKANLARDA BİRLİKTE YENİ PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ

BURSA- Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti.

  1. Olağan Genel Kurul sonrası ziyaretlerini sürdüren BALKANTÜRKSİAD, bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’a Başkan Vekili Süleyman İnan, Sayman Nurettin Göler, Divan Kurulu Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit İşmen, Ali Sayın, Musa Loyan ve Yüksel Saatcı eşlik etti.

TUNAKAN: BALKANLARDA KALICI ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği kültürel, sosyal ve ekonomik yatırımlarla Balkanlar coğrafyasında iz bıraktığını söyleyen Tunakan, “Biz BALKANTÜRKSİAD olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni her zaman yanımızda hissediyoruz. Dernek olarak Balkan coğrafyası ve ülkemiz arasında her anlamda işbirliğini artırmak ana hedefimiz. Balkanlardaki etkinliğimiz de her geçen gün artmakta. Yeni dönemimizde gerçekleştireceğimiz sinerji toplantılarıyla ağırlığımızı pekiştireceğiz. Bu noktada Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Balkanlarda ortak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Balkanlarda kalıcı bir eser bırakmak için Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmayı arzuluyoruz” dedi. 

ALTEPE: ORTAK PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ziyaretten dolayı BALKANTÜRKSİAD camiasına teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin Balkanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa ismini Balkanlara kazıdığını aktaran Başkan Altepe, “Balkanlar, Bursa için çok önemli. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın varlığını orada hep hissettirdik. Balkanlarda ecdat yadigarı eserleri ayağa kaldırıyoruz, yeni eserler kazandırıyoruz. Önümüzdeki günlerde hep birlikte yeni projelere imza atabiliriz. İlginiz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye çini tabak hediye ederken, Başkan Altepe de Tunakan’a Bursa’nın sembollerinden Yeşil Türbe’nin maketini hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…