Home FOTO GALERİ ANADOLU JET HAVAYOLLARI’NDAN PLAZA TURİZM’E ÖDÜL…

ANADOLU JET HAVAYOLLARI’NDAN PLAZA TURİZM’E ÖDÜL…

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2017 14:19
3 min read
ANADOLU JET HAVAYOLLARI’NDAN PLAZA TURİZM’E ÖDÜL… için yorumlar kapalı
0

PLAZA TURİZM, BTSO VE THY’NİN ARDINDAN BİR ÖDÜL DE ANADOLU JET’TEN ALDI…

 

BURSA – Geçtiğimiz günlerde kuruluşun 25. yılını kutlayan Plaza Turizm ödüle doymuyor. Sektörün öncüsü durumunda olan Plaza Turizm, BTSO ve THY’nin ardından bir ödül de Anadolu Jet’ten aldı.

Anadolu Jet’in Türkiye genelindeki 120 acentesinin yetkililerinin katıldığı ve başarılı acentelerin ödüllendirildiği programda Plaza Turizm’e Güney Marmara’nın en çok satış yapan acentesi ödülü verildi.

Anadolu Jet’in kuruluşunun 9’uncu yılı nedeniyle hafta sonunda gerçekleştirilen ve Afyonkarahisar Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş ile acente ve otel yetkililerinin katıldığı törende Plaza Turizm Güney Marmara’nın en çok satış yapan acentesi ödülüne layık görüldü. Ödülü, Plaza Turizm Uçak Bileti Satış Müdür Yardımcısı Ebru Öztan teslim aldı.

 

Yurtiçi ve yurtdışında turizmin bütün branşlarındaki faaliyetleriyle kaliteden ödün vermeden hizmet sektörünün en zor alanlarından birisi olan turizm sektöründe çeyrek asırdır çalıştıklarını ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, “Geri kalan 25 yılda küresel ölçekte rekabet gücüne sahip, saygın, güvenilir ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden yapımız, bizi, sektörümüzde lider yaptı. Bu sayede daha önce olduğu gibi bu dönemde de ödüller peş peşe geliyor.  Bundan elbette mutluyuz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …