Home FOTO GALERİ ANLAMLI KAMPYANYA’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR

ANLAMLI KAMPYANYA’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR

- Guncellenme Tarihi: 4 Mayıs 2017 14:13
2 min read
ANLAMLI KAMPYANYA’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR için yorumlar kapalı
0

İznik Anadolu Lisesi ve Kızılay İznik Şube Başkanlığı ortaklığıyla düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyasına desteklerinden dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası ile ilçenin dört bir yanına dağılan İznik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçe halkının yanına giderek tek tek bilgilendirdiler. Vatandaşları kan ve kök hücre kampanyasına davet eden öğrencilere İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’dan da destek gecikmedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret eden Kızılay İznik Şube Başkanı Mustafa Aydın, İznik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak, Müdür Yardımcısı Fatih Mehmet Üzer ile Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve kampanyada görev alan öğrenciler Sargın’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim ettiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Bu anlamlı projenin fikir aşamasından uygulama aşamasına kadar emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.Bizler özellikle gençlerimizin içerisinde yer aldığı bu tür anlamlı kampanyalara her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …