Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’DAN BOZBEY’E ZİYARET…

BALKANTÜRKSİAD’DAN BOZBEY’E ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2017 14:37
5 min read
BALKANTÜRKSİAD’DAN BOZBEY’E ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRK EVİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

 

BURSA- Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

  1. Olağan Genel Kurul’u sonrası ziyaretlerini sürdüren BALKANTÜRKSİAD, bu ziyaretler kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’a Başkan Vekili  Süleyman İnan, Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu ile Fatih Şakir, Sayman Nurettin Göler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Abdioğlu ile Rabia Kuru eşlik etti.

Çalışmalarıyla Balkan camiasıyla Bursa arasında sosyal, kültürel ve ekonomik birliktelikler kurduklarını ifade eden Tunakan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti.

 

“BALKANTÜRK EVİ’NDE 12 BALKAN ÜLKESİNİN ÖZELLİKLERİNİ YANSITACAK BİR PARK”

 

Balkanların sinerjisini harekete geçirmeye uğraş verdiklerini söyleyen Tunakan, yeni dönemde BALKANTÜRK Evi projesine öncelik verdiklerini vurguladı. Tunakan, “Biz güçlü bir camiayız, Nilüfer Belediyemizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm enerjimizi harcadığımız ve bitirme aşamasına geldiğimiz BALKANTÜRK Evi’ne taşınmak için gün sayıyoruz. Farklı bir konseptle hayata geçireceğimiz BALKANTÜRK Evi’nin bulunduğu arsada ayrıca 12 Balkan ülkesinin özelliklerini yansıtacak bir parkın da yer almasını arzuluyoruz. Bu konuda da sizden destek bekliyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın her zaman yanında olduğunu belirten Mustafa Bozbey ise “BALKANTÜRKSİAD çok önemli bir coğrafyayla şehrimiz arasında adeta bir köprü vazifesi görüyor. Daha güzel hizmetler verebilmesi için planlanan BALKANTÜRK Evi de çok önemli bir proje. Bu konuda destek olmaya hazırız. 12 Balkan ülkesinin özelliklerini içinde barındıracak bir park fikriniz oldukça yerinde bir düşünce. Bu konuda Belediye olarak yanınızdayız” diye konuştu.

 

Ziyaret BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’ın Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey`e plaket vermesiyle son buldu.

 

“BALKANTÜRK EVİ DE ZİYARET EDİLDİ”

 

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretin ardından yapımı devam BALKANTÜRK Evi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 80’lik kısmının bittiğini belirten Tunakan, “BALKANTÜRK Evi BALKANTÜRKSİAD’a ve Balkan camiasına çok yakışacak. Evimiz, dernek merkezi olmasının yanında birçok farklı alanda hizmet verecek bir kompleks olacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana evimizi tamamlamak için yoğun bir çaba harcıyoruz. 30 Ağustos’ta açmayı planladığımız evimiz tüm Balkan camiasına ve Bursamıza şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…