Home FOTO GALERİ EKO TURİZM TESİSLERİ AKTİVİTELERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

EKO TURİZM TESİSLERİ AKTİVİTELERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2017 15:12
2 min read
EKO TURİZM TESİSLERİ AKTİVİTELERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi Eko Turizm Tesisleri gerek muhteşem doğası ve gerek manzarası ile her geçen gün birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Eko Turizm Tesisleri bünyesinde barındırdığı 14 Adet Bungalov ev, 200 kişiye yakın toplantı ve yemek salonu, paintball alanı, okçuluk alanı, yürüyüş parkurları ve eşsiz lezzetleriyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Yaklaşık 500 mt. rakımı ile doğal bir oksijen deposu olan İznik Belediyesi Eko Turizm Tesisleri son olarak Nefes Terapisi ve Meditasyon etkinliğine ev sahipliği yaptı. Çoğunluğu BUSMEK öğrencileri olmak üzere toplumun her kesimindeki çeşitli yaş grubundaki bayanlar Nefes Terapisi ve Meditasyon Etkinliği için İznik Belediyesi Eko Turizm Tesisleri’nde buluştular. Burada Eğitmen Semra Şen tarafından verilen meditasyon turlarına yaklaşık 30 bayan katıldı.

EŞSİZ GÜZELLİĞİ KEŞFETMEYE DAVET EDİYORUZ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Eko Turizm Tesisleri’nde yaptığı açıklamada “Muhteşem doğası ve gerek manzarası ile gelen misafirlerine birçok aktivite ve eşsiz lezzetler sunan tesislerimize herkesi davet ediyoruz. Kısa bir süre önce hizmete girmesine rağmen birçok doğa ve gezi gruplarına, sporculara, turlara, yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Eko Turizm Tesisleri her geçen günde aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. Son olarak BUSMEK bünyesinde faaliyet gösteren Nefes Terapisi ve Meditasyon Etkinliği’ni gerçekleştirmek için Eko Turizm tesisini seçtiler.Bizler herkesi bu eşsiz güzelliği yerinde keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…